OVAJ ZALIVENI KROMPIR SE PRAVIO SAMO U JUGOSLAVIJI: Tajna je u SASTOJKU za koji nikad ne biste rekli, iskusni znaju
Zaliveni krompir, Foto: Privatna arhiva

ukusno

OVAJ ZALIVENI KROMPIR SE PRAVIO SAMO U JUGOSLAVIJI: Tajna je u SASTOJKU za koji nikad ne biste rekli, iskusni znaju

Zaliven krompir u rerni, ovo je san snova a sve imate kod kuce

Objavljeno: 09:33h

Potrebno je

500 gr krompira može i više

2 jaja

150 ml mleka

1 puna kašika kisele pavlake

100 gr rendanog kačkavalja

1 kašika griza

suvi začin ili so

ulje moze ml biber

4 čena belog luka

Priprema:

Krompir oguliti pa ga kuvati 7 minuta procediti naliti hladnu vodu i iseći ga u podmazan pleh,

Krompir
foto: Privatna arhiva

Posuti suvim začinom, U činiju umutiti malo žicom jaja pa posoliti, Dodati mleko i pavlaku a zatim rendan kackavalj,

Krompir
foto: Privatna arhiva

Ubacitie i beli luk seckan 1 kašiku griza i malo ulja , Posoliti i to malo pa preliti krompir i malo protresti .

Krompir
foto: Privatna arhiva

Peći na 220 stepeni C 30 minuta da porumeni. Ovo je vrhunsko, jeftino a tako dobro, ma fenomenalno.

02:43

MAJSTOR ZA GULAŠ OTKRIO SAVRŠEN RECEPT: Stvar je u krčkanju, da sve bude prirodno, ali i u još jednom VAŽNOM SASTOJKU!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.