POSNI RECEPT EVE LONGORIJE KOJI VAM NIKADA NA PAMET NE BI PAO: Veoma je jako, pravi se od raznovrsnog povrća
Recept Eve Longorije za posni čili, Foto: prentscreen/youtube/Watch What Happens Live with Andy Cohen

odlično

POSNI RECEPT EVE LONGORIJE KOJI VAM NIKADA NA PAMET NE BI PAO: Veoma je jako, pravi se od raznovrsnog povrća

Idealan recept poznate glumice za Božićni post

Objavljeno:

Jedan od recepata koji je veoma neobičan, a u kojem možete uživati tokom Božićnog posta je recept poznate glumice Eve Longorije.

Lepotica je izuzetno vešta u kuhinji, a u to se možete uveriti i u toplini svoga doma.

Hladno vreme, za razliku od leta, zahteva jaču hranu, a naš predlog je upravo ovaj čili. Pasulj, paprike, luk i začini ga čine ukusnim i zdravim, a poseban šmek mu daje sir koji se stavlja na gotovo, vruće jelo i koji se razvlači.

Uživajte sa prijateljima uz takose, ili u predivnom ručku sa porodicom.

Sastojci:

2 kašike maslinovog ulja

1 crvena paprika

1 zelena paprika

1 žuta paprika

1 veći crni luk

2-3 čena belog luka

1 kašičica kumina

1 kašičica tucane paprike

1 kašičica belog luka u prahu

1 kašičica crnog luka u prahu

1 kašičica čilija

1 konzerva belog pasulja

2 konzerve crvenog pasulja

2 konzerve seckanog pelata

tvrdi sir po želji (ako postite koristite biljni)

Priprema:

Zagrejte maslinovo ulje, pa u šerpu dodajte sitno secaknu papriku. Kada omekša dodajte seckani crni luk, posolite, pobiberite. Kada postane staklast dodajte pelat i promešajte. Kuvajte par minuta, pa začinite.

Zatim dodajte krupnije seckani beli luk i proceđeni pasulj. Promešajte i sipajte vodu. Poklopite i kuvajte dok ne provri, a onda ostavite još 10-ak minuta da se kuva. Poslužite u činiji sa rendanim biljnim sirom.

Prijatno!

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.