MONAH ARSENIJE JOVANOVIĆ OVAKO GOVORI O ŽENAMA ČIJI MUŽEVI VARAJU: Udario im ŠAMAR u facu, ove reči će ih ZABOLETI
Monah Arsenije Jovanović, Foto: Printscreen/ youtube/Духовник Библиотека

paŽnja

MONAH ARSENIJE JOVANOVIĆ OVAKO GOVORI O ŽENAMA ČIJI MUŽEVI VARAJU: Udario im ŠAMAR u facu, ove reči će ih ZABOLETI

Arsenije Jovanović, iguman manastira Svetih Petra i Pavla kod Mionice, uputio je duhovito obraćanje koje je nasmejalo vernike do suza

Objavljeno: 08:28h

Govoreći o odnosima između muškaraca i žena, monah Arsenije je istakao važnost stalne brige o svom izgledu kako bi partnerki ostao privlačan, umesto da ga zanemari nakon stupanja u vezu.

Arsenije Jovanović, iguman manastira Svetih Petra i Pavla kod Mionice, uputio je duhovito obraćanje koje je nasmejalo vernike do suza. U kontekstu muško-ženskih odnosa, on je istakao neophodnost očuvanja privlačnosti i lepote za partnera, naglašavajući da to ne treba da prestane nakon ulaska u vezu.

Prevara
foto: Rafal Strzechowski / Free / Profimedia

"Uvek treba da vodite računa o svom izgledu kako biste bili lepi i privlačni svom partneru. Ne samo tokom zabavljanja i veze. Često pokušavamo da sredimo dok smo u fazi zabavljanja, a onda, 'evo nas, zdravo !' Partnerka više ne obraća pažnju na sebe, može da postane zanemarena, da se ugoji... Opušta stomak, ne vodi računa o higijeni, a to može da dovede do mnogo ozbiljnijih tegoba“, rekao je iguman Arsenije. Na njegove reči verni su se smejali, a Arsenije je nastavio u duhovitom tonu.

„Moramo da vodimo računa da uvek ostanemo privlačni. Često mi dođu žene i kažu: 'Muž me vara!' A oni, svi depresivni. Ja im kažem: 'Pa, sestro, sredite se. Neka bude privlačno..."

01:56

IZNENAĐENJE ZA SVE! SVETOG SAVU SVI ZOVEMO POGREŠNO? Istoričar OTKRIO kako ISPRAVNO izgovarati ime svetitelja (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Najžena/Slobodanka Ćorić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.