MUŠKARCI NAJVIŠE VOLE OVAKVE ŽENE, ČIM IH VIDE ODMAH SE ZALJUBE: Na 1 stvar odmah BALAVE, nije ono što mislite
Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

morate da znate

MUŠKARCI NAJVIŠE VOLE OVAKVE ŽENE, ČIM IH VIDE ODMAH SE ZALJUBE: Na 1 stvar odmah BALAVE, nije ono što mislite

Duga raspuštena kosa je oličenje ženstvenosti prema njima, i obožavaju da je vide

Objavljeno:

Poznata američka kolumnistkinja Gabrijel Sejring je 2014. godine istraživala stotine naučnih studija o tome šta muškarci zaista traže od suprotnog pola.

Tako je došla do zaključka kojih 7 stvari muškarci najviše vole kod žena.

1. Nežnost. Većina ljudi je istaklo da im je jako bitna nežnost kod žene. To je nešto čime žena osvaja i zadržava.

2. Dobar parfem. Kao što žene oduševljava dobar parfem kod muškaraca tako je i kod njih.Odaberite unikat i zanosan parfem koji će ih oboriti sa nogu.

3. Obline. Iako živimo u svetu gde se propagira da bi svaka žena trebala biti mršavica, muškarci ipak vole da vide obline kod žena. Koji kilogram viška im uopšte neće smetati.

Orgazam, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

4. Elegancija. 50 odsto muškaraca potvrdilo je dugo poznatu istinu – žene u suknjama i visokim potpeticama najveća su slabost. Ne radi se o tome koliko će suknja biti kratka, već da to izgleda elegantno. Manje od 10 odsto ispitanika navelo je da im se sviđaju devojke u sportskoj odeći.

5. Preuzimanje inicijative. Iako se mnoge žene plaše da bi tako mogle izgledati navalentno, mnoge muškarce posebno privlači činjenica da žena želi da uzme stvari u svoje ruke.

6. Smisao za humor. Većina muškaraca navelo je da obožavaju kada žena ima smisla za humor, odnosno da zna da se našali i na svoj i na tuđi račun, takođe i da zna nasmejati ljude oko sebe.

7. Duga raspuštena kosa. Oko 58 odsto ispitanika navelo je da savršena žena po njima ima dugu kosu, dok su svezana kosa, pletenica i punđa dobili oko 9 odsto. Duga raspuštena kosa je oličenje ženstvenosti prema njima, i obožavaju da je vide.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.