EVO NA KOM MESTU U KUĆI MUŠKARCI NAJVIŠE VOLE DA IMAJU INTIMNE ODNOSE PRED SPAVANJE: Sigurno to nije KREVET
Ilustracija, Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

morate znati

EVO NA KOM MESTU U KUĆI MUŠKARCI NAJVIŠE VOLE DA IMAJU INTIMNE ODNOSE PRED SPAVANJE: Sigurno to nije KREVET

Evo gde muškarcii najviše vole da imaju intimne odnose

Objavljeno:

Svaki odnos između ljubavnika ima svoje uspone i padove pa tako i pored prisutne ljubavi i poštovanja, seks počne da trpi. Uzbuđenje izostane, a strast usahne. Razloga ima mnogo - možda ste predugo zajedno, možda ste pod stresom ili imate previše obaveza na poslu ili oko dece. Ali, kada dođe do takvih situacija, bitno je da ih prepoznate i uz malo truda unesete novine u svoj seksualni život.

Jedna od ideja koje će sigurno da začine vaš seksualni živost jeste da se iz spavaće sobe prebacite u deo stana gde se nalazi ogledalo. Seks pred njim ima nekoliko prednosti - uključujući jačanje samopouzdanja i stvaranje pozitivne slike o telu.

Razdragana kaubojka

Žena je gore, a oboje ćete moći da se posmatrate dok uživate u pogledu na ogledalo. Žene posebno vole ovaj položaj jer vide kako im se leđa izvijaju, grudi vesolo poskakuju, a samopouzdanje raste jer drže sve pod kontrolom. Muškarci takođe vole ovaj položaj jer ne samo da su prepušteni volji partnerke, već imau uvid u njeno telo u celini, ali mi načinu na koji ona uživa.

Orgazam, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovo je najpopularniji položaj za seks ispred ogledala. Ogledalo treba da bude direktno ispred ljubavnika tako da mogu da oslone ruke na zid ili s obe strane ogledala. Reč je o veoma intimnoj pozi jer su oba partnera upućena direktno jedno na drugo. A kada se oboje pogledaju u ogledalo i jedno drugom u oči, strast će se pojačati.

Zavodljivi oralac

Zadovoljstvo tokom oralnog seksa može biti još veće ako se pogledate u ogledalo. To stvara dodatno uzbuđenje. Možete eksperimentisati i dodati igračke za seks, pa će slika u ogledalu biti još bolja i želećete samo još. Pritom možete videti i delove tela koje inače ne možete viditi tokom oralce bez ogledala.

Veseli

S ovim položajem, par može uživati na više načina jer ogledalo može biti sa strane ili ispred. Možete uživati u pogledu i komunicirati, tako da pokreti mogu biti sporiji ili brži, a videćete i izraze lica u ogledalu, što posebno može da bude seksi.

Bonus video:

02:10

SEKSOLOG ZAPLAKAO KAD JE VODITELJ SPOMENUO ČIPS SA UKUSOM VAGINE: Šok u emisiji uživo, evo šta se desilo

(Espreso/24Sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.