TANJA BOŠKOVIĆ PODELILA RECEPT ZA GULAŠ: Zanemećete kad vidite u čemu ga SPREMA, ovo nema ni u jednoj SRPSKOJ KUĆI
Tanja Bošković, Foto: Dado Đilas

paŽnja

TANJA BOŠKOVIĆ PODELILA RECEPT ZA GULAŠ: Zanemećete kad vidite u čemu ga SPREMA, ovo nema ni u jednoj SRPSKOJ KUĆI

Kada taj gulaš bude gotov, sipajte ga u onu bundevu u koju ste prethodno sipali malo cimeta, na vrh stavite kajsije iz kompota, vratite u rernu i pecite na 150 stepeni dva sata

Objavljeno:

Poznata glumica Tanja Bošković podelila je ovaj recept za gulaš u bundevi. Kako je jednom sama izjavila, voli da provodi vreme u kuhinji, i sprema klasična ali i neobična jela.

Potrebno je

veća bundeva

1 kg svinjskog ili junećeg mesa

1 kg crnog luka

čašica rakije od kajsije

kašika džema od kajsije

čaša vina

2 kajsije iz kompota

malo cimeta, so, suvi začin, biber

Priprema

Bundeva
foto: Profimedia

Uzmite jednu veću bundevu, isecite poklopac i dobro je očistite. Stavite je zatim u rernu na 150 stepeni, jedno petnaest minuta , ne duže, ali vodeći računa da ne izgori. Na kilogram sekanog luka u šerpu u koju ste sipali jednu čašu rakije ubacite kilogram mesa iseckanog na kockice. Dobro začinite, zaljutite i stavite jednu kašiku pekmeza od kajsije i krčakjte najmanje tri i po, četiri sata. S vremena na vreme nalivajte vinom. Kada taj gulaš bude gotov, sipajte ga u onu bundevu u koju ste prethodno sipali malo cimeta, na vrh stavite kajsije iz kompota, vratite u rernu i pecite na 150 stepeni dva sata.

02:10

NAJJEDNOSTAVNIJA PILETINA KOJA BUDI SVA ČULA! Recept koji će obožavati svi ukućani: Brzo, lako i ukusno!

(Espreso/Trpeza.alo/Ivana Pavlović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.