OVAJ ZGODNI MUŠKARAC JE DEVER ANE IVANOVIĆ: Bolji DASA od MUŽA, NESREĆA SA SMRTNIM ISHODOM mu je RASTURILA ŽIVOT
Ana IvanovićZa sve ove godine, čini se da smo o porodici Ane Ivanović saznali gotovo sve, iako se proslavljena teniserka trudila da svoju intimu sačuva samo za sebe. Ipak, situacija je drugačija (barem na ovim prostorima) kada je reč o njenom suprugu Bast, Foto: SVEN HOPPE / AFP / Profimedia

paŽnja

OVAJ ZGODNI MUŠKARAC JE DEVER ANE IVANOVIĆ: Bolji DASA od MUŽA, NESREĆA SA SMRTNIM ISHODOM mu je RASTURILA ŽIVOT

U svet sporta ušao je još kao dete, sa svega 10 godina, a bio je vatreni fan engleskog fudbala, naročito Mančester Junajted

Objavljeno: 07:11h

Za sve ove godine, čini se da smo o porodici Ane Ivanović saznali gotovo sve, iako se proslavljena teniserka trudila da svoju intimu sačuva samo za sebe. Ipak, situacija je drugačija (barem na ovim prostorima) kada je reč o njenom suprugu Bastijanu Švajnštajgeru.

Poznato je da je porodica slavnog fudbalera sjajno prihvatila Anu, kao i obrnuto, a zanimljivo je da je još jedan član Švajnštajgerovih posebno zanimljiv damama sa ovog podneblja. Reč je o Bastijanovom bratu Tobijasu koji je takođe poznat u svetu fudbala.

U svet sporta ušao je još kao dete, sa svega 10 godina, a bio je vatreni fan engleskog fudbala, naročito Mančester Junajteda. Razumljivo, i sam je počeo da se bavi fudbalom, baš kao i njegov brat, i ređao je uspeh za uspehom sve do jedne nemile situacije koja je na jako loš način uticala na njegovu karijeru.

Tobijas je davne 2006. godine bio umešan u saobraćajnu nesreću, u kojoj je, nažalost, život izgubila trinaestogodišnjakinja koja se vraćala iz škole.

Tobijas je bio taj koji je bio za volanom, a policijska istraga kasnije je pokazala da on nije krivac za nesreću. Kako su svojevremeno pisali strani mediji, devojčica se vraćala iz škole i želela je da stigne na tramvaj, iako joj je bilo crveno na semaforu kada je na nju naleteo Tobijas.

Od siline udarca je odletela 20 metara u vazduh i pala. Mada je utvrđeno da fudbaler nije kriv, njegova karijera krenula je nizbrdo.

Ipak, nakon što je okončao dugogodišnju fudbalsku karijeru, prešao je u trenerske vode i ostao u tom svetu. Sa Anom i Bastijanom je veoma blizak i rado se posećuju i provode vreme zajedno, a neretko je sa njim i sin Lijam.

00:15

PRIJOVIĆKA ODUŠEVLJENA POKLONOM: Dever Viktor snajki priredili veliko iznenađenje!

(Espreso/Srbija danas/Wanted)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.