KONAČNO OTKRIVENO KOJI POL JE SKLONIJI PREVARI U VEZAMA: Vranje im je srednje ime, a to mogu da rade kad god POŽELE
Ilustracija, Foto: Profimedia

da li je ovo realno?!

KONAČNO OTKRIVENO KOJI POL JE SKLONIJI PREVARI U VEZAMA: Vranje im je srednje ime, a to mogu da rade kad god POŽELE

Bez obzira na to što nije reč o naučnom istraživanju, anketa je pružila uvid o stavovima ljudi kada je reč o neveri

Objavljeno:

Tokom video ankete, postavljeno je pitanje pripadnicima oba pola, a odgovori su bili prilično interesantni, praćeni i kratkim raspravama između pojedinih ispitanika koji su imali suprotne stavove.

Ispitanici su se složili u tome da oba pola imaju sklonost ka neveri. Muškarci su otvoreno priznali da imaju mogućnosti da prevare svoje partnerke, a neki su to čak i učinili više puta. Sa druge strane, žene su isto potvrdile da imaju sposobnost da budu sa bilo kojim muškarcem kad god to požele. Odatle je proistekao zaključak da i muškarci i žene veruju da je ženama znatno lakše da prevare svoje partnere, odnosno da im je jednostavnije uspostaviti kontakt s drugim muškarcem.

Prevara
foto: Profimedia

Jedna od ispitanica je dodala svoj komentar naglašavajući da ženama nije potrebno ništa više osim grudi i zadnjice kako bi privukle pažnju muškaraca, dok je muški ispitanik nadovezao dodatkom da muškarci moraju uložiti dodatan trud, održavati urednost, obrijati privatne delove i eventualno pokazati malo novca kako bi privukli pažnju devojaka, ali i pored toga, rezultat nije zagarantovan.

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Ova mala video anketa ukazuje na subjektivne stavove i iskustva ispitanika, ali istovremeno postavlja pitanje o društvenim normama i očekivanjima vezanim za ponašanje u vezi.

BONUS VIDEO

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/24sedam/K.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.