NEMATE NAOČARE, A POTREBNE SU VAM: Izaberite najpraktičnije koje stoje svima!
Foto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

online prodaja

NEMATE NAOČARE, A POTREBNE SU VAM: Izaberite najpraktičnije koje stoje svima!

Ove naočare nemaju ručkice, već ih jednostavno samo stavite preko nosa

Objavljeno:

Počeli ste da primećujete kako vam je sve teže da čitate, da morate da čkiljite ili da vam se muti vid. Sve vam to govori da su vam potrebne naočare sa odgovarajućom dioptrijom. Niste od onih koji žele da daju veliku sumu novca za okvir, već da vam budu praktične i da vam pomognu kada je vid u pitanju. Ako ste i od onih koji žele nove naočare, a da su vam praktične, da su uvek uz vas i da ne možete tako lako da ih zagubite, onda ste na pravom mestu. Predstavljamo vam ULTRA TANKE NAOČARE!

Promo
foto: Promo

Ove naočare nemaju ručkice, već ih jednostavno samo stavite preko nosa. Napravljene su od polikarbonata, što garantuje veliku izdržljivost i lakoću. Most je od fleksibilnog metala koji se prilagođava vašem licu i garantuje komfor u upotrebi.

Dostupne dioptrije su:

+ 1.00

+ 1.50

+ 2.00

+ 2.50

+ 3.00.

Promo
foto: Promo

U pakovanju, pored naočara, dobijate i futrolu i nalepnicu, koja je lepljiva sa obe strane, tako da može da se zalepi na poleđinu telefona, na primer.

Kada su spakovane, veličine su kreditne kartice. Nikada se više nećete zapitati gde su vam naočare!

Iskoristite fantastičnu cenu od samo 1.900 rsd i naručite ultra tanke naočare klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, svakog radnog dana.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.