OVAKVE ŽENE SU NAJGORE MAJKE KOJE DETE MOŽE DA POŽELI: Hladne kao santa leda, kažnjavaju ko od šale - pravi pakao
Ilustracija, Foto: Profimedia

rigorozne žene

OVAKVE ŽENE SU NAJGORE MAJKE KOJE DETE MOŽE DA POŽELI: Hladne kao santa leda, kažnjavaju ko od šale - pravi pakao

Deca ovih majki često odrastaju pod pritiskom da ispune majčine želje, što može da ometa njihovu sposobnost da razviju sopstvene ličnosti

Objavljeno:

Njihov pristup majčinstvu može biti zasnovan na određenim karakteristikama koje se doživljavaju kao hladnoća, rigorozna disciplina, nedostatak pažnje i nežnosti. Ovo može biti izazov za decu, jer svako dete treba da oseti ljubav, pažnju i nežnost roditelja.

Njihove majke su zatvorene i nemaju emotivne kapacitete da im pruže dovoljno emotivne podrške.

Jarac

Majka rođena u znaku Jarca okarakterisana je kao osoba koja postavlja visoke standarde i zahteva gvozdenu disciplinu u svojoj roditeljskoj ulozi. Emocije joj nisu na prvom mestu i smatra da su znak slabosti, kako kod nje, tako i kod deteta. Ova majka se oslanja na logiku i pristup štapa i šargarepe – nagrađivanje i kažnjavanje.

On smatra da će previše nežnosti samo pokvariti dete, često zanemarujući činjenicu da su deci potrebna toplina i pažnja. Deca rođena u porodicama sa majkom Jarcem često odrastaju udaljena od nje, a mnoga čak i prekidaju kontakt sa majkom, doživljavajući je kao osobu koja ih nikada nije dovoljno volela.

Majka
foto: Profimedia

Lav

Žena rođena u znaku Lava, kada postane majka, često pokušava da se potpuno posveti brizi o svom detetu. Međutim, problem nastaje kada dete počne da izražava svoje želje i volju. Tada se može pojaviti egoistična i diktatorska strana majke Lava. Na primer, ako dete želi da se upusti u aktivnost koja nije u skladu sa majčinim očekivanjima, majka Lav može da se odupre.

Deca majki pod ovim znakom često odrastaju pod pritiskom da ispune majčine želje, što može da ometa njihovu sposobnost da razviju sopstvene ličnosti. U takvim porodicama deca mogu osetiti nedostatak slobode i teškoće u razvoju liderstva, osim ako nisu rođena u znacima Ovna, Bika ili Lava, jer će se suprotstaviti majčinim očekivanjima.

Majka
foto: Profimedia

Devica

Majka rođena u znaku Device obično se smatra odgovornom i brižnom mamom. Njen glavni fokus je da svom detetu obezbedi osnovne potrebe, kao što su kvalitetna hrana, čista kuća i minimalan komfor. Deca ovih majki su često uredna i ljubazna.

Međutim, ponekad majka Devica može biti previše zabrinuta za izgled i imidž svoje porodice, zaboravljajući da su majčinska ljubav, toplina i nežnost jednako važni kao i red i disciplina. Majka Devica se najčešće ne slaže sa decom rođenom u znacima Raka i Riba, što može dovesti do čestih sukoba i distanciranja u vezama u budućnosti.

BONUS VIDEO

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/Srbijadanas/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.