SVAKO JUTRO JE UZIMALA KAŠIČICU OVOG MEDA PAR DANA KASNIJE JE OSTALA BEZ TEKSTA: Zbog toga ga zove "ZLATOM U TEGLI"
Med, Foto: RINA

paŽnja

SVAKO JUTRO JE UZIMALA KAŠIČICU OVOG MEDA PAR DANA KASNIJE JE OSTALA BEZ TEKSTA: Zbog toga ga zove "ZLATOM U TEGLI"

Verujte, koristeći ovo zlato u tegli osetićete se vitalnije, energičnije i zaboravićete šta je bolest - piše na profilu "Najblja mamina kuhinja"

Objavljeno:

Ukoliko osetite pad energije, pokušajte da povratite energiju uz pomoć eliksira, recept za koji smo pronašli na Instagram stranici. Zovu ga "Zlato u tegli".

Potrebno vam je:

teglica meda od 400 g

3 limuna

i veća glavica belog luka 1

Borov med, Med
foto: Printscreen/youtube/kuhajipeci

Beli luk sitno iseckati, limun izrendati sa koricom i sve to umešati u med. Sipati u teglu, dobro zatvoriti i ostaviti da odstoji 7 dana na tamnom mestu. Nakon toga, piće je spremno. Uzmite jednu kašiku ujutru, a možete i više tokom dana.

Verujte, koristeći ovo zlato u tegli osetićete se vitalnije, energičnije i zaboravićete šta je bolest - piše na profilu "Najblja mamina kuhinja".

Kombinacija belog luka i meda protiv bakterijskih infekcija

Laboratorijske studije otkrivaju da beli luk u kombinaciji sa jednom vrstom tazma meda može da zaustavi rast nekih vrsta bakterija. Kombinacija belog luka i meda je usporila ili zaustavila rast bakterija koje izazivaju bolesti i infekcije uključujući upalu pluća i neke oblike trovanja hranom.

Druga laboratorijska studija je pokazala da je kombinacija soka od belog luka i meda bila u stanju da eliminiše bakterijske infekcije koje se ne mogu lečiti antibiotskim lekovima. Međutim, potrebno je više istraživanja da bi se otkrilo da li med i beli luk mogu da deluju na ovaj način na ljudski organizam.

02:31

SVI SADA IMAJU SERTIFIKATE ZA MED, ALI ON NIJE PRAVI! Ekserti dali savet pri kupovini meda: OVO OBAVEZNO POGLEDAJTE

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.