OVAKO IZGLEDA MAJKA NAJPOZNATIJIH PALESTINKI NA SVETU: Slika se u TANGAMA u 59. i izgleda BOLJE od SRPSKIH STARLETA
Foto: Profimedia

au

OVAKO IZGLEDA MAJKA NAJPOZNATIJIH PALESTINKI NA SVETU: Slika se u TANGAMA u 59. i izgleda BOLJE od SRPSKIH STARLETA

Nedavno, Jolanda je objavila fotografiju koja je izazvala pravu buru reakcija

Objavljeno: 14:46h

U svetu manekenstva, pažnju privlače ne samo poznate sestre Bela i Điđi Hadid, već i njihova majka - jedinstvena Jolanda Hadid. Ova bivša manekenka je oduvek bila inspiracija svojim ćerkama, a i sama je ostala u centru pažnje iako nisu samo one u fokusu medijske pažnje.

Nedavno, Jolanda je objavila fotografiju koja je izazvala pravu buru reakcija. Na toj fotografiji u uskom kombinezonu priprijenom uz telo, nosi samo kaput. Ovakvim hrabrim potezom pokazuje da godine nisu prepreka za izražavanje sopstvene senzualnosti i samopouzdanja.

Jolanda van den Herik, kako joj je devojačko prezime, rođena je 1964. godine u malom farmerskom gradu u Holandiji. Ova nekadašnja supermodelka i televizijska ličnost proslavila je svoj 59. rođendan, ali njen izgled i dalje ostavlja sve bez daha. Mnogi se pitaju kako joj uspeva da izgleda daleko mlađe i da zrači toliko energije.

Bela Hadid
foto: Profimedia

Njeni obožavaoci je nazivaju "najzgodnijom bakom u Holivudu", a zaista je teško odrediti njeno pravo godište jer Jolanda izgleda besprekorno i puna je samopouzdanja koje pleni.

Điđi Hadid
foto: Printscreen Instagram/gigihadid

Dok njene ćerke, Bela i Điđi, često privlače pažnju zbog kontroverzi i skandala, Jolanda ostaje dokaz da godine mogu biti samo broj kada je reč o lepoti i šarmu. Njeno samopouzdanje i hrabrost u izražavanju svoje senzualnosti sigurno su inspiracija mnogima, kako u modnom svetu, tako i van njega.

jolanda hadid
foto: Printscreen Instagram/yolanda.hadid

Podsetimo, njena ćerka Điđi Hadid je uhapšena zbog posedovanja marihuane dok je bila na odmoru na Kajmanskim ostrvima ranije ovog meseca, navodi se u novom izveštaju. 28-godišnji supermodel i prijatelj privedeni su nakon što su carinski službenici navodno pronašli "gandžu i pribor koji se koristi za konzumiranje marihuane" u njihovom prtljagu 10. jula, izvestila je lokalna kuća Caiman Marl Road.

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

(Espreso/Najžena/Jelena Vukelić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.