SVI GLEDAJU U ŠTA SE TO OBUKLA ANA IVANOVIĆ: Ovo na njoj ODMAH SKIDA 5 KILOGRAMA a iznosi 3.000 DINARA, SRBI U ŠOKU
Ana Ivanović, Foto: tennisvideostennis/Youtube/Sports Ilustrated

paŽnja

SVI GLEDAJU U ŠTA SE TO OBUKLA ANA IVANOVIĆ: Ovo na njoj ODMAH SKIDA 5 KILOGRAMA a iznosi 3.000 DINARA, SRBI U ŠOKU

Ovog puta Ana se opredelila za pantalone sa dubokim strukom koje se šire u nogavicama, a koje su savršeno izdužile njenu liniju

Objavljeno:

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović izgradila je svoj, jedinstven i prefinjen modni stil, koji je postao mnogim ženama prava inspiracija. Ona voli udobne i praktične kombinacije, koje se vrlo lako kombinuju, a u njima svaka žena izgleda fantastično.

Kao mnogo puta do sad, sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelila je fotografiju, koja je izazvala oduševljenje svih onih koji godinama prate njen rad. Ovog puta Ana se opredelila za pantalone sa dubokim strukom koje se šire u nogavicama, a koje su savršeno izdužile njenu liniju. Ovaj model pantalona odlično stoji svim ženama, a bonus je što dodatno izdužuju figuru.

Bastijan Švajnštajger, Ana Ivanović
foto: EPA/CLEMENS BILAN

Ovo nije prvi put da Ana Ivanović nosi ovakve pantalone. Nedavno je nosila i crne, koje je kobinovala sa krem košuljom koju je uvukla u pantlone i time postigla maksimalni efekat. Sve je upotpunil belim modernim patikama i efektnom torbom u žutoj boji koja je rabila monotoniju i učinila da izgleda fantastično.

Ove pantalone visokog struka možete da pronađete i u našim prodavnicama, po ceni od 3.290 do 5.890 dinara.

00:55

FANOVI ZBOG DRAGANE MIRKOVIĆ NAUČILI SRPSKI JEZIK! Pevačica pred koncert u Bugarskoj odvojila vreme za fanove: Emotivan susret!

(Espreso/Najžena/Jelena Vukelić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.