KONAČNO ISPLIVALA SLIKA MUŽA MILIONERA MILICE POLSKAJE: Srpkinje BALAVE za njim, a ona mu na facu LEPI KOLAČIĆ
Milica Polskaja i muž, Foto: Instagram/printscreen/mmm_still_limited_edition

MORATE ZNATI

KONAČNO ISPLIVALA SLIKA MUŽA MILIONERA MILICE POLSKAJE: Srpkinje BALAVE za njim, a ona mu na facu LEPI KOLAČIĆ

Ovo je muž Milice Polskaje

Objavljeno:

Milica Polskaja sada je jedna je od najpraćenijih instagram i tik tok zvezda, a njen prilično buran život od samog početka intrigira javnost

Na trećoj godini Pravnog fakulteta, Milica je otišla da radi u Dubai. Zaposlila se u jednom kafiću, gde je radila za mesečnu platu od 750 dolara, plus bakšiš. Milica i napomenula da je pre odlaska u Dubai povećala grudi, a novac za to joj je dao njen deda.

Radila šest dana u nedelji po 14 sati dnevno, da bi na kraju dala otkaz jer više nije mogla da izdržo takav tempo. Baš pre samog otkaza dogodio se susret koji je celokupan njen život promenio apsolutno iz korena!

Milica Polskaja
foto: Instagram/printscreen/mmm_still_limited_edition

- Moj sadašnji suprug i ja smo se upoznali u jednom noćnom klubu. Prvi put nisam želela da se upoznam sa njim, jer je dva sata pre toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Bio je ogroman i debeo i pred kraj on pošalje drugaricu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografisao drug, a onda šalje drugaricu - rekla je ona na svom jutjub kanalu.

- Drugo veče sam ga opet srela u istom klubu. Držao je dve čaše sa šampanjcem i nasmejao se. Ostala sam kratko sa njima, jer je bio prelep. Taman ten, beli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu posle sat vremena svoj broj telefona i malo smo igrali. On me je zvao sutradan na sastanak, da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom drugu "ona će meni da rodi sina" - ispričala je influenserka.

Milica svog muža verno čuva od očiju javnosti, a evo kako on zapravo izgleda bez kolačića na faci:

Bonus video: OSVANULE BEZOBRAZNE FOTKE STANIJE DOBROJEVIĆ: Starleta POLUGOLA na haubi besne mašine

00:44

OSVANULE BEZOBRAZNE FOTKE STANIJE DOBROJEVIĆ: Starleta POLUGOLA na haubi besne mašine

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.