OVO JE POSLEDNJA SLIKA BRUSA VILISA U JAVNOSTI: Pogled IZBEZUMLJEN, lice DEFORMISANO, TUŽNO DA TUŽNIJE NE MOŽE
Brus Vilis, Foto: Profimedia

paŽnja

OVO JE POSLEDNJA SLIKA BRUSA VILISA U JAVNOSTI: Pogled IZBEZUMLJEN, lice DEFORMISANO, TUŽNO DA TUŽNIJE NE MOŽE

O glumcu trenutno brinu njegova žena Ema Heming s kojom ima dve ćerke 11-godišnju Mabel i 9-godišnju Evelin

Objavljeno:

Otkako mu je dijagnostikovana demencija, slavni glumac Brus Vilis sve se manje pojavljuje u javnosti. U jednom od njegovih retkih izlazaka, primetili su ga fotografi, pa se vidi kako se Vilis se vozio kroz susedstvo, u crnoj majici s kapuljačom na mestu suvozača u automobilu.

Da podsetimo, njegova porodica je ove godine saopštila da mu je dijagnostikovana frontotemporalna demencija (FTD). To je neuobičajen oblik demencije koji uzrokuje smetnje u ponašanju i i govoru.

Brus Vilis
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glen Gordon Karon, koji je kreirao sitcom "Moonlighting", posetio je glumca prošlog meseca. Njihovo prijateljstvo traje od 1980-ih kada je Vilis imao angažman u "Moonlightingu". Karon je rekao da ima osećaj da ga je 68-godišnji glumac prepoznao na tri minuta. Rekao je da ne komunicira previše, te da više ne čita, a pre je, iako nije želeo da se to zna, obožavao da čita.

- Sve te jezičke veštine više mu nisu dostupne, a ipak on je i dalje onaj stari Brus. Kad ste s njim, znate da je on Bruse i zahvalni ste što je tu, ali izgubio je onu radost življenja - objasnio je Karon, a prenosi Dejli mejl.

O glumcu trenutno brinu njegova žena Ema Heming s kojom ima dve ćerke 11-godišnju Mabel i 9-godišnju Evelin.

Brus Vilis
foto: INSTAGRAM/EMMAHEMINGWILLIS

Iako se razveo od Demi Mure, s kojom ima tri ćerke, 35-godišnju Rumer. 32-godišnju Skaut i 29-godišnju Talulu, ostali su u prijateljskom odnosu.

Ona je ispričala da je posle otkrića dijagnoze postala saosećajnija osoba te da kroz borbu sa stigmom i izolacijom koju bolest poput ove donosi, želi da bude primer svojim ćerkama.

-Nadam se da naša cela porodica može da pronađe radost u malim stvarima kako bismo proslavili sve što nam život pruža - rekla je Heming kojoj je važno da, baš zato što je njena porodica slavna, bude zagovornik onih porodica koje nemaju vremena, energije ili resurse da se zalažu za sebe.

00:55

LAUŠEVIĆ JE URADIO NEŠTO ŠTO MI JE SMETALO, A ZBOG TOGA SAM TO ŠTO JESAM! Jami o tome kako joj je glumac obeležio karijeru

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.