UZELA NOŽ I KRENULA DA SEČE TORTU, A IZ NJE "ŠIKLJALA" KRV NA SVE STRANE: Ovaj ROĐENDAN će SIGURNO pamtiti ZAUVEK
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/dulce_roma_16dulce_roma_16

srbija zanemela

UZELA NOŽ I KRENULA DA SEČE TORTU, A IZ NJE "ŠIKLJALA" KRV NA SVE STRANE: Ovaj ROĐENDAN će SIGURNO pamtiti ZAUVEK

Slavila je rođendan, a njega torta uplašila je sve goste

Objavljeno:

Trend koji kruži internetom je onaj na kome žene koje se osećaju izdato ili na bilo koji način žele da se osvete partneru, poručuju tortu u obliku srca. Međutim, to nije obična torta, već sasvim specijalna. Prva koja je promovisala ovu verziju slatkiša je pevačica Tejlor Svift i to u svom spotu “Blenk spejs”. Naime upravo u tom spotu se Tejlor sveti partneru za koga sumnja da je vara, a samo jedan od načina je i ubadanje velikog noža u belu tortu od šlaga u obliku srca. Prilikom svakog uboda nožem iz ove torte teče čokolada, što bi trebalo da metaforički prikazuje srce nevernog muškarca koje želi da probode.

Jedan snimak postao je rado gledan na internetu i još rađe prosleđivan, a na njemu je slavljenica rođendana kojoj pristiže torta u obliku srca. Takođe je u pitanju bela torta ukrašena šlagom, dok devojka sa snimka drži i veliki kuhinjski nož. Svi u lokalu gde je slavlje očekuju kako će ova dama diskretno iseći parčiće torte, međutim, ona kreće da probada tortu iz koje počinje da curi crvena želatinasta tečnost, koja predstavlja krv.

Devojka se nije zaustavila na jednom udarcu nožem, već je nastavila da probada nedužnu tortu iz koje svaki put izlazi crvena tečnost. Mnogi su bili šokirani prizorom kome su bili očevici, dok je muškarac koji je bio u neposrednoj blizini ove devojke promenio sve boje u licu. Naime, on se prvo smeškao kada je stigla torta, dok je bio vidno iznenađen kada je devojka krenula da je probada nožem, a pošto je nastavila to da radi, moglo bi se reći da se osećao ugroženim za sopstveni život. On je primetno kolutao očima i nimalo mu nije bilo svejedno.

Snimak je sadržao i druge verzije slične torte, dok je u pozadini išla melodija Tejlor Svift i to numere “Blenk spejs”. Jedna poslastičarnica je čak iskoristila ovaj snimak da reklamira svoje usluge i to upravo ovim snimkom.

- Nešto sasvim novo, posebna verzija torte - nalazi se u opisu Instagram snimka poslastičarnice koja pravi torte “slomljenog i probodenog srca”.

Video je samo na Instagramu dobio 240.000 sviđanja, dok su komentari bili podeljeni.

Bonus video: Luna i Marko oduvali svećice sa Mijom, torta od 4 sprata

00:13

Luna i Marko oduvali svećice sa Mijom, torta od 4 sprata

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.