PEVAČ ROBI VILIJAMS IMA POSEBNU METODU VASPITAVANJA DECE: Čak se i SRBIMA diže kosa na glavi od ovolike SUROVOSTI
Robi Vilijams, Foto: Profimedia

auuu!

PEVAČ ROBI VILIJAMS IMA POSEBNU METODU VASPITAVANJA DECE: Čak se i SRBIMA diže kosa na glavi od ovolike SUROVOSTI

Ajda Fild otkrila je kako ona i njen suprug, uspešni pevač Robi Vilijams imaju vrlo stroga pravila kad su putovanja sa njihovom decom u pitanju

Objavljeno:

Glumica sa svojih 44 godine i 49-godišnji pevač uvek lete prvom klasom, dok njihovo četvoro dece teraju da lete ekonomskom klasom. Ajda je objasnila da ona i Robi sede odvojeno od svoje 11-godišnje ćerke Tedi, 9-godišnjeg sina Čarlija, petogodišnje ćerke Koko i trogodišnjeg sina Beaua kako bi ih podstakli da nauče da je prvi razred privilegija koju nisu zaslužili i ne mogu da sede tamo dok sami ne budu mogli da priušte.

"Moja deca lete ekonomskom klasom kad god idemo na neko putovanje avionom. Ja skrenem levo, a oni u red desno. To je užasno. Mislim, ljudi će misliti o meni da sam ku*ka. Ali nije mi u interesu da odgajam razmažena derišta. Moja deca će znati da jće sedeti u ekonomskoj klasi sve dok si sami ne budu mogli da plate drugi deo aviona", objašnjava supruga Robija Vilijamsa za The Sunday Times.

Ona i njen muž nisu jedini slavni roditelji koji imaju stroge stavove o tome kako odgajati svoju decu da ne postanu tipična nepo-deca, izraz koji se koristi za sve one čiji su roditelji slavne osobe, a "nepo" je skraćenica za nepotizam.

BONUS VIDEO

01:54

SVAKI ŠESTI PAR U SRBIJI SE BORI SA ZAČEĆEM: Šta kažu žene koje su prošle kroz proceduru vantelesne oplodnje (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.