OVO JE NAJŠOKANTNIJA IZJAVA JOVANA MARIĆA NA TV KOJA JE RAZBESNELA ŽENE: "Mentalno jačim ženama treba uraditi OVO"
Jovan Marić, Foto: Espreso

šok

OVO JE NAJŠOKANTNIJA IZJAVA JOVANA MARIĆA NA TV KOJA JE RAZBESNELA ŽENE: "Mentalno jačim ženama treba uraditi OVO"

Jovan Marić je u bio gost u jednoj televizijskoj emisiji i ispričao je vic o velični muškog i ženskog polnog organa

Objavljeno: 14:06h

Mada je, prema njegovom načinu života i većini intervjua koje je dao, delovalo da psihijatar Jovan Marić obožava žene, umeo je nekada da daje izjave koje su govorile potpuno suprotno i koje ne možemo da mu oprostimo.

Izdvojili smo tri izjave profesora Marića koje su nas šokirale:

Jovan Marić je u bio gost u jednoj televizijskoj emisiji i ispričao je vic o velični muškog i ženskog polnog organa. Potom je rekao kako žene u šestoj deceniji ne služe ni za šta ovom društvu. „Ženama posle 50. otkucava biloški sat i tad ste ništa“, rekao je.

„Ružna žena mora u krevetu to da nadoknadi“

"Kad vidite lepog muškarca sa ružnjikavom ženom, objašnjenje je - otkud vi znate šta mu ona sve radi u krevetu i kakva je majstorica. Ona mora da nadoknadi to što je ružna, dok se ove lepe ne trude, one su narcisoidne, ove druge moraju nešto da znaju da bi zadržale muškarca", izjavio je opet na televiziji.

„Opali šamar mentalno jačoj ženi“

Profesor Marić je u raspravi sa gošćama jedne emisije zastupao stav da žene previše pričaju, da muškarci to ne mogu da trpe i da, kad mentalno jača žena ga pobedi, on joj udari šamar. "Žena pobeđuje u verbalizacijama, muškarci ne voleći da budu pobeđeni, kažu ćuti, bre, kad ti kažem, a ona neće da ćuti… bla, bla, bla… i naravno muškarac iskoristi ono što mu je anatomija dala, to su snaga mišića ili zamahne… Drage dame, ne morate uvek da pobedite svoga partnera rečima! I dragi muškarci, nemojte da pokazujete svoje mišiće slabijim osobama, ali mentalno jačim ženama pokažite tako što ćete joj opaliti šamar", rekao je.

03:07

SPASLI ŽENU OPERACIJOM NA KOJU SE NIKO NE USUĐUJE! Vođa tima lekara otkriva šta je bilo NAJTEŽE, hirurzi u inostranstvu U NEVERICI

(Espreso/najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.