PAVEL GLOBA OBJAVIO ALARMANTNO UPOZORENJE ZA TRI GRUPE LJUDI: Kritično je, PAKAO je mala maca za ONO ŠTO VAM SLEDI
Pavel Globa, Foto: Printscreen/Youtube/АРГУМЕНТЫ НЕДЕЛИ КРЫМ

upozorava

PAVEL GLOBA OBJAVIO ALARMANTNO UPOZORENJE ZA TRI GRUPE LJUDI: Kritično je, PAKAO je mala maca za ONO ŠTO VAM SLEDI

A evo koji su to horoskopski znaci koji će proći kroz životne transformacije ove nedelje...

Objavljeno:

Tri znaka horoskopa će ove nedelje imati šansu da dobiju sve po čemu su maštali, kaže čuveni ruski astrolog Pavel Globa. Očekuju ih fantastične promene koje do nedavno nisu mogli ni da zamisle!

Prethodno je Globa izdvjio i dva znaka koja će imati najviše srće u novembru.

.A evo koji su to horoskopski znaci koji će proći kroz životne transformacije ove nedelje...

BLIZANCI

Blizanci, potrudite se da vamn na radnom mestu bude udobno, jer od toga zavisi koliko ćete biti produktivni, koliko lako ćete obavljati zadatke, a samim tim i imati priliku da se kandidujete za bolju poziciju i platu. Dakle, za vas je ključno da ove nedelje potpuno transformišete radno mesto i stvorite temelj za napredak! Možete jednostavno da stavite neku figuricu na sto, nešto što za vas ima sentimentalnu vrednost i što će vam automatski podići raspoloženje.

VODOLIJA

Ove nedelje imate jedinstvenu priliku da napredujete u karijeri, ali prethodno je potrebno da ispunite jedan uslov. Zvezde kažu da je neophodno da prikupite energiju i pokažete se u najboljem svetlu pred nadređenima. Sva kreativnost koju posedujete mora biti na vrhuncu, ovo nije nedelja da se opustite i budete ležerni. Ako želite bolju poziciju i više para, sada je trenutak da pokažete profesionalizam. Zvezde će vas "gurati" ka uspehu u ovoj nedelji.

RIBE

Ribe, za vas je ove nedelje najvažnije da se na poslu nametnete kao osoba od od autoriteta. To će biti ključ vašeg budućeg uspeha. Sve nesigurnosti, ako ih imate, ostavite po strani, Verujte u sebe i tako nastupite. Ako ste imali ambiciozne planove, sada je vreme da ih sprovedete. Zvezde su na vašoj strani, samo pratite savete i veliki uspeh vas očekuje.

06:01

OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU! Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.