DEVOJČICA SE ŽALILA NA GLAVOBOLJU PA UMRLA 3 DANA KASNIJE: SRUŠILA se nasred HITNE POMOĆI, MRTVOZORNIK ostao u šoku
Ilustracija, Foto: RINA

užas

DEVOJČICA SE ŽALILA NA GLAVOBOLJU PA UMRLA 3 DANA KASNIJE: SRUŠILA se nasred HITNE POMOĆI, MRTVOZORNIK ostao u šoku

Samo tri dana kasnije, Izabela se srušila u hitnoj pomoći i umrla nekoliko sati kasnije

Objavljeno:

Devojčica se 28. marta ove godine obratila lekaru opšte prakse i rekla da ima jake glavobolje, a jedino što je video pri pregledu je povišen broj otkucaja srca, čak 139 u minuti.

Međutim, sva druga zapažanja su bila u skladu sa normalnim stanjem, pa je zaključio da je verovatno prehlađena.

Samo tri dana kasnije, Izabela se srušila u hitnoj pomoći i umrla nekoliko sati kasnije.

Izabela je ponovo posetila svog lekara pre smrti kada mu je rekla da su joj se glavobolje povukle i da se oseća bolje. U roku od pet sati od pregleda, stanje devojčice se ozbiljno pogoršalo, a Džeraldinina majka ju je odvela u bolnicu.

Devojčica se onesvestila u Hitnoj pomoći, a lekari su joj pružili adekvatnu medicinsku negu i uključili antibiotike kako bi eliminisali mogućnost infekcije. Posle skoro jednog dana počeli su da joj otkazuju organi, intubirana je, ali joj se stanje pogoršalo. Proglašena je mrtvom 31. marta, piše Miror.

Vrtoglavica, Bol u glavi, Glavobolja
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Nakon obdukcije, koja je obavljena 8. novembra, ustanovljeno je da je devojčica umrla od sepse sa streptokoknim meningitisom.

Nekoliko nedelja pre Izabeline smrti, njeni roditelji su primili pismo u kojem ih obaveštavaju da učenik u njenoj školi boluje od meningitisa. Za razliku od Izabele, njegov slučaj je bio sasvim drugačiji jer devojčica nije pokazivala nikakve znake bolesti. Nije bila osetljivija na svetlost niti je imala osip karakterističan za meningitis.

Mrtvozornik je rekao da niko nije mogao da pretpostavi da će se tako nešto dogoditi nakon njene kliničke slike pre nekoliko dana.

„Izabela je bila veoma ljubazna i nežna duša i veoma će joj nedostajati svim nastavnicima i kolegama. Iza sebe ostavlja roditelje Ijana i Džeraldinu, sestru Nevestu, baku Barbaru, tetke, ujake, rođake i mnoge prijatelje“, njeni prijatelji rekao je za tinejdžera.

02:34

KLIMA U STANU: Mogući ozbiljni zdravstveni problemi ako PRETERATE sa hlađenjem!

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.