DOKTOR OTKRIO KOLIKO DUGO BI TREBALO DA TRAJU ODNOSI: Ako pređete ovu MINUTAŽU štetite svom ZDRAVLJU
Ilustracija, Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

morate znati

DOKTOR OTKRIO KOLIKO DUGO BI TREBALO DA TRAJU ODNOSI: Ako pređete ovu MINUTAŽU štetite svom ZDRAVLJU

Doktor je otkrio koliko minuta bi trebalo da traju intimni odnosi

Objavljeno:

Večita tema rasprave u krugu prijatelja jeste - koliko treba da traje intimni odnos? Nekome je pet minuta sasvim zadovoljavajuće, dok je drugima i pola sata. Doktor Hari Fisč je sproveo istraživanje kako bi utvrdio koliko traje prosečan intimni odnos, a rezultate je objavio u svojoj knjizi.

U istraživanju navodi da 43 odsto parova u proseku ne vode ljubav duže od dva minuta. Dalje, 23 odsto njih ima intimne odnose od tri do sedam minuta, 15 odsto od sedam do 15 minuta, a samo 12 odsto parova navelo je da odnos traje od 15 minuta do nekoliko sati.

Zavođenje, Ljubav, Žena, Muškarac, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Fisč u knjizi piše da su muškarci glavni "krivci" za kratke odnose u krevetu zbog preuranjene ejakulacije. Više od 90 odsto žena ne može da doživi vrhunac u roku od dva minuta zbog čega često ostaju uskraćene za zadovoljstvo.

"Postoje velike varijacije između parova pa tako neki zaista vode ljubav i do sat vremena, ali mnogo je više onih čije su 'strastvene seanse' kratke", napisao je Fisč. Osim toga, u knjizi naveo je da parovi u proseku vode ljubav dva puta nedeljno. Muškarcima koji ne mogu da odlože vrhunac posle dva minuta niti da ga dožive posle 40 minuta savetovao je da se obrate lekaru.

Bonus video:BRZE VESTI 12.11.2023

15:14

BRZE VESTI 12.11.2023

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.