OVO JE NAJPOPULARNIJE MESTO ZA VOĐENJE LJUBAVI U KUĆI: Tu počinje čak 78 posto akcije - Srbi će izneverovati
Seks, Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

da li je moguće?

OVO JE NAJPOPULARNIJE MESTO ZA VOĐENJE LJUBAVI U KUĆI: Tu počinje čak 78 posto akcije - Srbi će izneverovati

Kada je reč o najpopularnijem mestu za seks u kući, većini najpre na pamet pada spavaća soba

Objavljeno:

Ipak, kako je pokazalo istraživanje, to nije tačno. Prema rečima seksualnih terapeuta, ključ održavanja vašeg seksualnog života je u novitetu.

Naime, bilo da to znači isprobavanje novih poza u krevetu, različitih tehnika predigre ili neistraženih lokacija, nešto novo će garantovano ostaviti vas i vašeg partnera da žudite jedno za drugim. A, prema novom istraživanju, mnogi milenijalci već su oduševljeni celim novim trikom, piše Women’s Health.

Vezivanje, Seks
foto: Nigel Spooner / Alamy / Alamy / Profimedia

Istraživanje koje je sproveo Skyn ​​Condoms pokazalo je da 78 posto ljudi od 18 do 34 godine začinjavaju stvari vođenjem ljubavi u dnevnom boravku.

Ostala mesta za seks uključivala su tuš (74 posto je reklo da vole da se očiste dok vode ljubav) zatim auto, prostorija za pranje veša, spoljni prostor i plaža. Pretpostavka je da je plaža poslednja jer pesak na pogrešnim mestima nije tako zabavan – a takođe je i prilično prljav.

Ali , ne mora to da bude isključivodnevni boravak što se tiče kuće. Ekspertkinja za menopauzu i libido, doktorka Šahzadi Harper, tvrdi da je kuhinja najbolje mesto u kući za vođenje ljubavi. Iako bi možda, na prvu loptu, svi odustali od ovog predloga, jer se po pitanju higijene ne čini kao idealan izbor, doktorka Harper tvrdi da seks u kuhinji ima jednu veliku prednost za razliku od onog na krevetu – mnogo je bolji za sagorevanje kalorija! „Kuhinja je najbolja prostorija za seks, a kuhinjski sto ili radna površina uvek su zgodna podloga“, kaže ona.

BONUS VIDEO

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.