BLIŽI SE DATUM U KOJEM ĆE SVE DA EKSPLODIRA: Srbe očekuju DRASTIČNE MERE, od nekih se nećete moći "OPASULJITI"
Mlad mesec, Foto: Profimedia

paŽnja

BLIŽI SE DATUM U KOJEM ĆE SVE DA EKSPLODIRA: Srbe očekuju DRASTIČNE MERE, od nekih se nećete moći "OPASULJITI"

Tri znaka horoskopa čekaju dramatične promene, evo o kome je reč

Objavljeno:

Mistična Škorpija, kojom vladaju Pluton i Mars, uvek teži promeni i transformaciji. Zbog toga je sezona Škorpije za mnoge bolno vreme kada se završavaju stari ciklusi i nastaju prekidi u prijateljstvima i vezama. Mlad Mesec u znaku Škorpije 13. novembra jedan je od energetski najsnažnijih događaja. Tri znaka horoskopa čekaju dramatične promene, evo o kome je reč:

ŠKORPIJA

Ovo je vaše vreme! Tokom perioda mladog Meseca, ne samo Sunce, već i Mesec i Mars će biti u vašem horoskopskom znaku. Možda ćete osetiti snažan nalet energije koji bi trebalo da usmerite ka postizanju svojih ciljeva. Tokom mladog Meseca, jedna od vaših vladajućih planeta, Pluton, biće u Jarcu i prolaziće kroz vašu drugu kuću. Ne plašite se da uspostavite balans svojih emocija. Glavna tema ovog mladog Meseca ste vi i vaš odnos prema sebi, vaše emocije i samopoštovanje. Pokušajte da zapišete u svoj dnevnik sve misli koje vas obasipaju 13. novembra. Među njima možete da pronađete svoje nove smernice i vrednosti.

LAV

Mesec, Horoskop
foto: Profimedia

Glavna tema mladog Meseca u Škorpiji za Lava je porodica. U ovom periodu očekuje vas tranzit Sunca, Meseca i Marsa u Škorpiji kroz četvrto polje. Razmislite šta biste želeli da promenite u porodici ili u odnosu sa roditeljima. Možda ćete otkriti nove činjenice koje će vam pomoći u budućnosti. Mars u Strelcu će proći kroz vaše peto polje koje je povezano sa decom, kreativnošću i procesom stvaranja. Ako već dugo razmišljate o tome da proširite svoju porodicu, onda je period mladog Meseca idealno vreme.

OVAN

Došlo je vreme da se suočite sa svojim iskustvima i strahovima. Mlad Mesec je u vašem osmom polju. Možda osećate da uprkos vašim najboljim naporima, ne dobijate priznanje koje zaslužujete. Depresija i nedostatak motivacije mogu da budu potencijalni problemi tokom mladog Meseca. Ne bežite od bolnih osećanja i emocija, već se hrabro suočite sa njima kako biste ih prebrodili. U suprotnom, ovaj ciklus će se ponavljati sve dok ne naučite lekcije.

06:01

OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU! Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.