HOROSKOPSKI ZNAKOVI KOJI SE NAJVIŠE FOLIRAJU PRED DRUGIMA: Svima glume prijatelja, a nisu zlonamerni - pazite ih se
Ilustracija, Foto: Henry Arden / Carte Blanche / Profimedia

kakvi foliranti

HOROSKOPSKI ZNAKOVI KOJI SE NAJVIŠE FOLIRAJU PRED DRUGIMA: Svima glume prijatelja, a nisu zlonamerni - pazite ih se

Nije reč o dvoličnosti, oni su jednostavno rođeni kao društveni leptiri čija krila ne poznaju granice

Objavljeno:

U svetu horoskopa postoje četiri znaka koja izvrsno balansiraju na tankoj liniji između iskrene druželjubivosti i maestralnog glumljenja prijateljstva.

Blizanci

Blizanci su pravi kameleoni u svetu društvenih interakcija. Oni mogu pričati o svemu. Zbog prirođene znatiželje i ljubavi prema komunikaciji, Blizanci su u stanju da stvore prividno iskrenu vezu s gotovo svakim. Njihovo glumljenje prijateljstva nije zlonamerno; oni jednostavno vole da budu u centru svih društvenih zbivanja.

Horoskop
foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

Vaga

Vage su urođeno usmerene na stvaranje skladnih odnosa. One mrze sukobe i napraviće sve što je u njihovoj moći da očuvaju mir. Često će odglumiti prijateljstvo, ne iz lične koristi, već iz duboke želje za balansom i harmonijom u svojoj okolini. Njihov šarm je tako prirodan da se retko ko zapita jesu li njihove namere iskrene.

Vodolija

Vodolije su poznate po svojoj ljubavi prema čovečanstvu u cjelini. Oni su humani i prijateljski nastrojeni. Često će se ponašati kao da su dobri s celim svijetom, što može biti zbunjujuće onima koji ih pokušavaju smestiti u neki određeni društveni kontekst. Za Vodolije prijateljstvo nije kao ekskluzivan klub, već park u kojem su svi dobrodošli.

Rak, Horoskop
foto: Victor Watts / Alamy / Alamy / Profimedia

Rak

I na kraju, tu su Rakovi. Iako su poznati kao vrlo emotivni i zaštitnički nastrojeni, oni ponekad mogu glumiti da su svima prijatelji zbog straha od usamljenosti ili zbog želje da se osećaju potrebnim. Njihova žudnja za emocionalnom sigurnošću tera ih da šire svoj krug prijatelja.

Svaki od ovih znakova ima svoje razloge zašto voli da glumi da je dobar sa svima. U njihovom ponašanju nema zlih namera. Cilj im je da stvore osećaj povezanosti i razumevanja među ljudima, prenosi Index.hr.

BONUS VIDEO

00:00

Astro Lea: Najgore horoskopske kombinacije ! ZODIJAKALNO S01EP02

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.