LINJANJE PASA I MAČAKA: Kako da se najlakše rešite DLAKA ljubimaca (a NISU selotejp valjkovi)?
Promo, Foto: Promo

online prodaja

LINJANJE PASA I MAČAKA: Kako da se najlakše rešite DLAKA ljubimaca (a NISU selotejp valjkovi)?

Uz veliku četku, dobićete i malu verziju, tako da ćete uvek biti spremni za izazovne trenutke, čak i kad niste kod kuće

Objavljeno:

Svako ko ima kućnog ljubimca, bilo psa, bilo mačku, zna koliko je izazovno očistiti dlake sa nameštaja, odeće, tepiha i drugih površina. Zaboravite na selotejp valjkove koji samo delimično rade posao, trljanje rukama ili svakodnevno usisavanje. Postoji rešenje koje će vam olakšati život i rešiti vas ovih muka – pogledajte OVDE o čemu se radi.

Upoznajte čarobnu ČETKU ZA SKIDANJE DLAKA - sjajno rešenje za uklanjanje dlaka sa odeće, nameštaja, tepiha, sedišta u kolima. Ova revolucionarna četka koristi poseban materijal i raspored vlakana kako bi dlake bile kao "rukom odnesene". Za razliku od lepljivih rolera koji gube lepljivost s vremenom, ova četka će vam služiti decenijama i uvek će jednako dobro obaviti posao.

Samu četku nema potrebe da perete. Samo nekoliko brzih poteza gore-dole kroz postolje i dlake nestaju kao čarolijom. Uz veliku četku, dobićete i malu verziju, tako da ćete uvek biti spremni za izazovne trenutke, čak i kad niste kod kuće.

Zaboravite na muke oko dlaka od ljubimca. Poručite svoju čarobnu četku sada OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 po SNIŽENOJ CENI!

Promo
foto: Promo

Višenamenska upotreba: Ova četka je “svemoguća” kada je reč o uklanjanju dlaka. Možete je koristiti ne samo za dlake kućnih ljubimaca već i za uklanjanje dlaka od kose sa svoje odeće. Uz veliku četku dobijate i manju koju lako možete da ponesete u bilo kojoj, pa čak i u maloj torbi.

Čuva stvari: S obzirom na to da više ne morate koristiti lepljive rolnice koje mogu oštetiti materijale, vaša odeća, nameštaj, tepisi i automobilska sedišta će duže izgledati kao nova.

Dugo traje: Za razliku od drugih rešenja, ova četka ne zahteva zamenu niti dodatne troškove. Jednom kada je nabavite, ona će vas služiti godinama bez gubitka efikasnosti.

Brza i jednostavna upotreba: Nema potrebe za komplikovanim postupcima – samo nekoliko poteza četkom i sve dlake će nestati. Bez pranja ili čekanja na sušenje.

Zaboravite na muke oko dlaka svuda po nameštaju, tepihu i autu. Poručite svoju čarobnu četku sada OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 po SNIŽENOJ CENI!

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.