OVA GLUMICA JE DEVICA U 39. GODINI: Sad je objavila S KIM i KADA će da IZGUBI NEVINOST, njene reči ODJEKUJU U UŠIMA
Ivon Ordži, Foto: Prinstcreen/Youtube/ The Same Room

paŽnja

OVA GLUMICA JE DEVICA U 39. GODINI: Sad je objavila S KIM i KADA će da IZGUBI NEVINOST, njene reči ODJEKUJU U UŠIMA

Ona je priznala da uvek ima isti odgovor za sve one koji izraze neki vid zabrinutosti jer je još uvek nevin

Objavljeno:

Glumica Ivon Ordži, zvezda popularne američke serije "Insecure", nedavno je u podkastu "Dear Chelsea" priznala da je i dalje devica, iako ima već 39 godina. Insert iz njenog gostovanja u kome priznaje da je još uvek nevina postao je viralan na društvenim mrežama, a većini je njeno priznanje potpuno neverovatno. Ivon je istakla da i dalje namerava da nevinost pokloni svom suprugu u prvoj bračnoj noći.

Ona je priznala da uvek ima isti odgovor za sve one koji izraze neki vid zabrinutosti jer je još uvek nevina. "Molite se za njega. Ko god da to bude, molite se za njega, jer je ovde mnogo nagomilane energije", otkrila je Ivon svoj šaljivi odgovor dušebrižnicima.

Kasnije je dobacila voditeljki: "Ako poznaješ nekog dobrog čoveka, Čelsi, pošalji ga kod mene, molim te".

Ivon, koja će u decembru napuniti 40 godina, progovorila je o ovoj tabu temi još 2017. godine. Nigerijsko-američka glumica priznala je da je u mladosti želela da ima seks već u 18. godini, ali su se njeni stavovi ubrzo promenili kada je kao brucoš na koledžu počela da izučava bibliju.

A
foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimediaž

"Isus me je zbunio. Spasila sam se sa 17 godina. Rekla sam mu da ću čekati do 18, ali on me je našao u 17. godini i sada u 33. ja i dalje čekam. Ipak, sve je u redu ne smeta mi čekanje", rekla je ona te 2017.

Sada je Ordžu potvrdila da je srećan zbog svoje odluke. "Osećam kao da ne bih ni mogla da se udam pre ovog trenutka sada. Možda sam sa 35 godina mislila da sam spremna, ali sada sam zapravo najspremnija da budem u posvećenoj vezi koja će trajati", rekla je ona.

A
foto: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Zanimljivo je da u seriji "Insecure" glumila seksualnu slobodnu, uspešnu advokaticu Moli, pa je lik u potpunoj suprotnosti sa njenom pravom ličnošću. Ivon je priznala da je bilo zabavno "posredno živeti" seksualne podvige njenog lika.

00:36

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra

(Espreso/blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.