KAKO ISTERATI MIRIS CIGARETA IZ KUĆE UZ SAMO PAR KORAKA? Genijalna caka koja će vas osloboditi dima
Dnevna soba, Foto: Profimedia

ODLIČNO REŠENJE

KAKO ISTERATI MIRIS CIGARETA IZ KUĆE UZ SAMO PAR KORAKA? Genijalna caka koja će vas osloboditi dima

Može li mi iko preporučiti kako da uklonim miris dima cigareta iz kuće?

Objavljeno:

Saveti za čišćenje gospođe Hinč postali su toliko popularni da ih dele njeni obožavaoci Osim toga, oni sami su počeli da otkrivaju svoje pomalo neobične svoje trikove. Naime, gospođa Hinč je omiljena britanska influenserka koja deli savete za čišćenje na jednoj Fejsbuk grupi koja ima skoro 700.000 članova, piše The Sun.

Korisnica Fejsbuka Pola postavila je pitanje u grupi: „Može li mi iko preporučiti kako da uklonim miris dima cigareta iz kuće?“. Ona je, naime, kupila kuću u kojoj se pušilo 30 godina i smrad je zaista grozan. Obožavaoci gospođe Hinč obasuli su je trikovima za uklanjanje nepoželjnog smrada.

Vrlo ste hrabri jer ste kupili dom pušača, to nije za one slabog srca! Ako imate drvene podne daske koje su najverovatnije pune katrana, najbolje bi bilo da ih uklonite te da zidove ogolite do maltera, a onda sve površine, zidove i plafon dobro operete najmanje pet puta„, savetovala joj je korisnica imena Kler.

„Šećerni sapun odličan je za čišćenje svih površina, a pre toga sklonite tepihe“, nadovezala se jedna korisnica. Druga je, pak, predložila Poli da kupi boju koja blokira mirise.

„Ako je smrad ušao u tepihe ili tkanine u stanu, najbolje ih je baciti i kupiti nove“, glasio je još jedan od saveta. „Isecite luk na pola, pa ga ostavite u svakoj prostoriji da upija mirise“, napisala je korisnica po imenu Rejčel.

Bonus video

02:20

NE NASEDAJTE DA POSTOJE ZDRAVE CIGARE Dr Ana Petrović: Vejpovi i elektronske cigarete sadrže TOKSIČNE TEČNOSTI, koje idu u krv

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.