Ako radite OVIH 7 STVARI, znači da ste ODLIČAN ŠEF!
Foto: Profimedia

za svaku pohvalu!

Ako radite OVIH 7 STVARI, znači da ste ODLIČAN ŠEF!

Čak i minimalne stvari kao što su neki gestovi ili rečenice, mogu mnogo da utiču na zaposlene
Objavljeno:

Svako uspešno poslovanje započinje dobrim rukovođenjem šefa i njegovim odnosom sa svojim timom koji treba da usmeri, motiviše i ostvari sa njima željene rezultate. Čak i minimalne stvari kao što su neki gestovi ili rečenice, mogu mnogo uticati na zaposlene, a ovih sedam stvari znaju da kažu samo najbolji.

"Verujem ti"

Ovime dobar šef iskazuje da poklanja poverenje svom podređenom i pokazuje da mu veruje i da zna da će sve obaviti kako treba. Ova sitnica povećaće samopouzdanje zaposlenog i učiniće čuda u radnom kolektivu.

"Ponosan sam na tebe"

Ovime se još više pokazuje poverenje i iskazuje ponos koji kod zaposlenog može da proizvede samo dodatan podstrek da se i dalje trudi i napreduje.

foto: Thinkstock

"Hvala"

Na kojoj god da je neko poziciji kada pokazuje da je u osnovi samo čovek, prijatnog ponašanja i manira, on zavređuje poverenje okoline.

"Uvek imam vremena za tebe"

Kada zaposleni oseti da ima poseban odnos sa šefom u njemu se budi posebna energija i dodatno je motivisan da održi taj dobar odnos sa njim.

"Kako mogu da ti pomognem"

Veoma je prijatno kada osetite da je vašem šefu stalo i da brine o vama, piše Inc. Pravi lider je onaj koji je spreman da zavrne rukave i pomogne svojim ljudima, a to zaposleni nikada ne zaboravljaju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.