UHVATILA MUŽEVLJEVU ŠVALERKU KAKO BEŽI KROZ TERASU: Zbog ovog SNIMKA je svaka SRPKINJA pretresla celo DVORIŠTE
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram-itsultimately_clem

morate znati

UHVATILA MUŽEVLJEVU ŠVALERKU KAKO BEŽI KROZ TERASU: Zbog ovog SNIMKA je svaka SRPKINJA pretresla celo DVORIŠTE

Ova žena je uhvatila ljubavnicu svog muža kako beži kroz terasu

Objavljeno:

Mnogi se slažu da su bili svedoci brojnih prevara, a da su od bliskih prijatelja takođe čuli za bizarne prevare koje su razotkrivene. Jedan takav incident raširio se društvenim mrežama i postao rado gledan. Na njemu vidimo čoveka koji na terasu izlazi s vremena na vreme i očigledno strepi zbog nečega. Tog trenutka vidi se njegova partnerka koja očigledno zna da je taj čovek vara i pokušava da ga i uhvati na delu.

Sledeća scena koja je izazvala salve smeha je situacija u kojoj je žena u potrazi za ljubavnicom uspela da nađe ključeve zgrade i besno uđe unutra. Dok se ljuta gospođa pela do prvog sprata na kojoj je obitavao njen partner - preljubnik, vidimo drugu ženu koja pokušava da se sa terase spusti na ulicu kako bi pobegla od razjarene supruge.

Tu je tek početak skandala koji je usledio. Devojka koja pokušava da se spusti sa terase je patuljastog rasta, a preterano mala visina joj dodatno pravi opterećenje da se spusti. Slučajni prolaznici su uočili problem i pohitali su da joj pomognu. Tako se ova malena žena spušta uz pomoć prolaznika koji su joj pritekli u pomoć. Kao vrhunac ona je u kupaćem kostimu iako je uveliko pala noć i pokušava da veže maramu oko struka, iako joj to ne polazi za rukom.

Kulminacija cele priče dolazi u snimku gde se vidi da ova malena žena nije pobegla glavom bez obzira, već se navodno sakrila ispod kutije, koja je, igrom slučaja bila baš njene visine. Besna prevarena žena je po celom stanu svog partnera pokušavala da nađe ljubavnicu, ali bezuspešno. Na kraju joj pada na pamet da je potencijalna druga žena pobegla sa terase. Žena izlazi na ulicu i baš tada uočava kako se velika kartonska kutija pokreće i ispod nje izlazi malena žena koja kreće da beži niz ulicu, dok je razjarena supruga juri. Primetno je da muškarac nije izašao na ulicu da zaštiti nijednu od njih dve.

Snimak je samo na Instagramu dobio 413.000 sviđanja, a usledila je salva smeha i komentara.

Bonus video: BRZE VESTI 06.11.2023

14:36

BRZE VESTI 06.11.2023

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.