Hrom - Vaš tajni saveznik u putu do vitkosti: Dostignite željene rezultate na prirodan način!
Žena, Foto: Dmitriy Shironosov / Alamy / Alamy / Profimedia

promo

Hrom - Vaš tajni saveznik u putu do vitkosti: Dostignite željene rezultate na prirodan način!

Pre nego što odlučite da uzimate hromne suplemente, važno je da se posavetujete sa zdravstvenim stručnjakom

Objavljeno:

Kada pravite svoj plan za mršavljenje, hrom može biti ključni faktor koji će vam pomoći da postignete željene rezultate. Hrom je esencijalni mineral koji ima mnoge važne uloge u telu, uključujući regulaciju nivoa šećera u krvi i metabolizam. Evo kako hrom može podržati vaše napore za mršavljenje:

1. Regulacija šećera u krvi: Hrom igra važnu ulogu u regulaciji šećera u krvi. Kada je nivo šećera stabilan, osećate manju želju za brzim ugljenim hidratima i slatkišima, što može pomoći u smanjenju unos kalorija.

2. Poboljšanje osetljivosti na insulin: Hrom pomaže u povećanju osetljivosti na insulin, hormon koji je odgovoran za unos šećera u ćelije. Povećana osetljivost na insulin može pomoći telu da bolje iskoristi glukozu za energiju, umesto da je skladišti kao masti.

3. Smanjenje apetita: Hrom može pomoći u smanjenju apetita i žudnje za hranom, posebno za brzim ugljenim hidratima. To može olakšati praćenje plana ishrane i smanjenje unosa kalorija.

4. Poboljšanje Metabolizma: Hrom podržava normalan metabolizam masti i proteina, što može doprineti većem sagorevanju kalorija.

Kako doseći optimalne nivoe hroma?

Hrom se može dobiti iz različitih izvora hrane, uključujući integralne žitarice, orašaste plodove, povrće i živinsko meso. Međutim, neki ljudi mogu imati niže nivoe hroma u organizmu, a suplementacija može biti opcija.

Pre nego što odlučite da uzimate hromne suplemente, važno je da se posavetujete sa zdravstvenim stručnjakom. Oni će vam pomoći da odredite da li vam je potrebna suplementacija hromom i koja je pravilna doza.

Svaki proces mršavljenja treba pre svega zasnivati na balansiranoj ishrani i fizičkoj aktivnosti. Ako tražite dodatnu podršku u svom procesu mršavljenja, razmislite o Green Fit biljnim kapima koje zahvaljujući svom sastavu povoljno utiču na ubrzanje metabolizma, izbacivanje suvišne tečnosti i topljenje masnih naslaga.

GREEN FIT biljne kapi sadrže vodeno-etanolne ekstrakte lekovitog bilja, a između ostalog i ekstrakte herbe rastavića i lista breze, koji naučno dokazano štite jetru i stimulišu lučenje žuči (rastavić), i takođe ostvaruju pozitivan efekat na metabolizam holesterola i zdravlje digestivnog trakta (list breze).

Grin fit kapi
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.