ASTROLOŠKINJA OTKRILA ŠTA ĆE NAM SE DESITI 13. NOVEMBRA: Mlad mesec nosi POSEBNU snagu - evo šta treba da uradite
Mlad Mesec, Foto: Profimedia

dobro se spremite

ASTROLOŠKINJA OTKRILA ŠTA ĆE NAM SE DESITI 13. NOVEMBRA: Mlad mesec nosi POSEBNU snagu - evo šta treba da uradite

Očekuje nas magičan mlad Mesec 13. novembra i uskoro će nam doneti uzbudljive šanse za lično usavršavanje

Objavljeno:

Boraviće u tajanstvenom i misterioznom znaku Škorpije, što će nas gurnuti duboko u more naših emocija. Od nas se očekuje potpuna transformacija, ali nijedan početka nije lak.

U vreme mladog Meseca dobro je krenuti u nešto novo, u ovoj fazi Mesec deluje podsticajno za bilo kakva pokretanja. Mladi Mesec daje pojačanu intuiciju, što može da bude vrlo korisno kada treba doneti neku odluku. Ovo je i vreme kada je povoljno krenuti s odbacivanjem loših i štetnih navika. Treba imati u vidu da je dan kada nastupa mlad Mesec period kada statična energija prelazi u aktivnu, pa dolazi do pojačane osetljivosti.

Pretvoriti moć Meseca u vašu korist je teška stvar jer je reč o takvoj snazi koja je u stanju da pomeri vodu u okeanima, da utiče na vreme i na raspoloženje. Moć, koja se krije u mladom Mesecu je mnogo jača nego sile koje se osećaju u drugim periodima.

Mesec
foto: Espreso

Važna je želja koju želite da ispunite jer nije svejedno šta očekujete od mesečeve moći.

Želje treba poželeti na svetlosti mladog Meseca, tačnije da budete na otvorenom i da vidite Mesec. Najbolje bi bilo da želju iskažete u što kraćoj i jasnijoj formi, kao i da ne koristite reči ALI, NE i DOBRO. Početak zahteva treba da glasi: "Molim te, mladi Meseče, pomozi mi da..." i nikako ne treba imati više od jednog.

Takođe, budite svesni da određene želje mlad Mesec ne ispunjava. To su sve one koje se tiču nekog gubitka - recimo ako želite da smršate, prekinete saradnju sa nekim ili se oslobodite negativne energije... Za takve zahteve bolje je sačekati energiju punog Meseca.

- Ovaj mladi Mesec pojedinim znakovima donosi transformacije, uči samoisceljenju. unosi duhovno blaženstvo - rekla je za Srbiju Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.

BONUS VIDEO

06:01

OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU! Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI

(Espreso/srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.