U NOVEMBRU OVI ZNAKOVI ĆE PRONAĆI SVOJU PRAVU LJUBAV: Budućnost je jasna, proverite da li ste na spisku
Zaljubljeni par, Foto: Profimedia

LJUBAV JE SVUDA

U NOVEMBRU OVI ZNAKOVI ĆE PRONAĆI SVOJU PRAVU LJUBAV: Budućnost je jasna, proverite da li ste na spisku

Ljubav je bukvalno svuda oko nas, a nekima stiže lep period

Objavljeno:

Horoskopske preporuke i saveti mogu biti zabavni i uzbudljivi, ali ne treba ih shvatati preterano ozbiljno. Ipak, za one koji veruju u zvezdano nebo, novembar može biti mesec u kojem će se romansa razbuktati. Zemlja se polako priprema za zimski san, a ljubav se budi kod određenih znakova Zodijaka.

Vodolije će možda provoditi više vremena u biblioteci ili knjižarama, a tamo bi mogli naići na osobu sa istom strašću prema učenju i čitanju. Gledajući u istu knjigu na gornjoj polici, može se roditi ljubavna priča koja će ih zauvek povezati. Ova romansa će se razvijati polako, razmenom pogleda i ideja, a mogla bi ih odvesti čak i do zajedničkog čitanja pod toplim ćebetom. Rakovi su poznati po svojoj potrebi za sigurnošću i udobnošću doma, a novembar je idealno vreme za uživanje u ovom luksuzu. Dok se opuštaju kod kuće, Rakovi mogu naići na nekoga ko će im privući pažnju svojom toplinom i empatijom. Priča će se razvijati kroz zajedničku pripremu jela, razgovore za trpezarijskim stolom i smejanje uz miris pečenih kestena. Ljubav će cvetati u ovoj mirnoj i ugodnoj atmosferi.

Za Strelce koji su uvek spremni za avanturu, ljubav bi mogla doći na najneočekivanijim mestima - možda čak i na putovanju. Dok istražuju ulice nekog starog grada ili se gube u nacionalnom parku, Strelci mogu sresti osobu koja deli njihovu ljubav prema otkrivanju novih kultura i prostranstava. Uzbudljive avanture i duboki razgovori o smislu života mogu ih povezati na još dubljem nivou.

Novembar je mesec novih početaka i nezaboravnih priča. Za neke, možda čak i mesec u kojem će se roditi ljubavna priča koja će se pamtiti celog života. Iako su horoskopske preporuke samo zabava, uvek postoji mogućnost da u njima pronađemo nešto što nam može promeniti život.

Bonus video

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.