MUŠKARCI OTKRILI KAKVU FRIZURU NAJVIŠE VOLE 'TAMO DOLE': Jednu NIKAKO ne mogu da smislie - ženama neće biti dobro
Donji veš, Foto: Profimedia

ko bi rekao?!

MUŠKARCI OTKRILI KAKVU FRIZURU NAJVIŠE VOLE 'TAMO DOLE': Jednu NIKAKO ne mogu da smislie - ženama neće biti dobro

Odluka kakvu intimnu frizuru će žena imati isključivo je njena, ali muškarci su nedavno dali svoj sud o dlačicama „tamo dole“

Objavljeno: 18:09h

Portal „AskMen“ postavio je muškim čitaocima eksplicitno pitanje: „Koja je vaša najomiljenija ženska intimna frizura?“

Velika većina od više od 5.000 ispitanih muškaraca, tačnije 41 odsto, izjavilo je da im se najviše sviđa takozvana „brazilska frizura“ – kod koje ne ostane nijedna jedina dlačica na ženskom međunožju. Dakle, izgled potpuno obrijanog intimnog područja najviše se svideo muškom rodu.

Donji veš
foto: Profimedia

To i nije neko veliko iznenađenje, jer se danas retko koji muškarac može setiti kako izgleda odrasla žena s prirodnim stidnim dlakama.

Međutim, možemo se malo opustiti kad je reč o intimnim frizurama. Čak 38 posto muškaraca priznalo je da mogu živeti s tim da vide na partnerki vide stidne dlake, ali ako su fino oblikovane i negovane.

Ono što muškarci ne vole: prirodne dlake. Samo 5 odsto muškaraca voli da žena dole ima prirodni grm bez ikakvih intervencija.

Anketa je otkrila još nešto: muškarci imaju određenu sklonost prema intimnoj frizuri žene. To ne znači odmah da ne žele da izlaze sa ženom čija intimna frizura ne odgovara njihovim idealima.

Vagina
foto: Profimedia

Jedan ispitanik je izjavio: „Čak i ako imam neke sklonosti, žena na kraju odlučuje kako će izgledati njeno međunožje. Ako joj se sviđa nešto drugo od onoga što se meni sviđa, to ne znači da neću više izlaziti s njom.Na kraju, sigurno je odabrala varijantu koja joj se čini najprivlačnijom. Zašto bih želeo da menjam to?“

Dakle, sve jedno je za kakvu će se intimnu frizuru žena odlučiti, nijedan muškarac je na osnovu toga neće smatrati manje privlačnom.

Bonus video

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.