TAJNA CAKA PROFESICONALACA ZA RIBANJE PODOVA: U vodu sipajte OVAJ sastojak i gledajte kako PARKET sija punim SJAJEM
Parket, Foto: Printscreen/Youtube/udarnevestibalkana

ovo nam je trebalo!

TAJNA CAKA PROFESICONALACA ZA RIBANJE PODOVA: U vodu sipajte OVAJ sastojak i gledajte kako PARKET sija punim SJAJEM

Korisnica Instagrama Natalija Todorović na svom profilu je otkrila tajnu kojom se služe agencije za iznajmljivanje nekretnina

Objavljeno:

Jeste li se ikada zapitali kako to da parketi u stanovima koji se iznajmljuju ili prodaju uvek imaju specifičan sjaj, iako su neki očigledno nekoliko godina stari.

Natalija Todorović inače se krije iza naziva profila „Mama za pet“, a ovaj njeb savet za održavanje drvenih podova će vas oduševiti.

Natalija navodi da joj je njena prijateljica koja radi kao agent za nekretnine otkrila ovaj trik za čišćenje laminata i parketa. Ona ističe kako se agencije za nekretnine služe ovim trikom za čišćenje pre nego objave prodaju stana ili kuće.

„Proveren trik da se laminat i sve drvene površine uvek sijaju kao nove“, napisala je Natalija na svom profilu. Naime, laminat i sve druge drvene površine očiste se uz pomoć glicerina kako bi izgledali kao novi.

U veliku posudu s hladnom vodom dodajte čep glicerina i sve prebrišete. Potom je Natalija pokazala da trik provereno funkcioniše i na njenom laminatu koji je, kako navodi, star više od pet godina.

Bonus video

04:48

OVO SU NAJBOLJI NAČINI DA UŠTEDITE STRUJU U DOMAĆINSTVU Stručnjak otkriva TRIK kojim možete da smanjite račune i do 20%

(Espreso/krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.