EVO ZAŠTO NIKAKO NE SMETE SLATI GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE SVOM PARTNERU: Lako se možete OPEĆI - osveta je najmanje bitna
Ilustracija, Foto: M-Production / Alamy / Alamy / Profimedia

Obratite pažnju

EVO ZAŠTO NIKAKO NE SMETE SLATI GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE SVOM PARTNERU: Lako se možete OPEĆI - osveta je najmanje bitna

Bilo bi dobro da promislite o ovim stvarima pre nego ih pošaljete

Objavljeno:

Osim očiglednog razloga da takve slike mogu biti zloupotrebljene nakon raskida veze, postoji još jedan suptilniji razlog

Slađana Trikić, transformacioni kouč specijalizovan za partnerske odnose, deli savete o tome zašto ne biste trebali slati eksplicitne fotografije partneru, iako možete imati poverenje u njega.

Trikić ističe pravilo "Što manje vidiš, više ćeš želeti" i upoređuje situaciju s slanjem poklona. Zamislite da upakujete poklon za svog partnera i pošaljete mu sliku te lepo upakovane kutije uz poruku: "Imam iznenađenje za tebe." Partner će biti znatiželjan i željan da sazna šta se zapravo nalazi u kutiji. Slično je i sa slanjem golišavih slika. Ako partner vidi samo delimično ili nasumično otkriveno, to može povećati njegovu radoznalost i interesovanje.

Mobilni telefon
foto: Profimedia

Trikić zaključuje da očuvanje neke tajnovitosti može dodatno podstaći partnera i učiniti ga znatiželjnijim. Muškarci, na primer, često reaguju na ovakvu tajnovitost i radoznalost, što može ojačati vezu i zadržati strast i uzbuđenje.

Na osnovu ovih saveta, slanje golišavih fotografija partneru može biti promišljena odluka, uz uzimanje u obzir faktora tajnovitosti i radoznalosti.

Bonus video

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.