NUMEROLOG OTKRIO KAKVE NAS APOKALIPTIČNE SCENE ČEKAJU DO KRAJA NOVEMBRA: Izneo nikad crnje PROGNOZE, užas
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

NUMEROLOG OTKRIO KAKVE NAS APOKALIPTIČNE SCENE ČEKAJU DO KRAJA NOVEMBRA: Izneo nikad crnje PROGNOZE, užas

Od bitnih dešavanja u ovom mesecu, na planetarnom nebu, saturn u znaku riba nam od 04.11.2023. kreće direktn

Objavljeno: 11:56h

Novembar mesec 7-2-9 donosi dinamičnu energiju i mogućnost za različite iskustva. U nastavku piše par ključnih tačaka koje bismo mogli da očekujemo u ovom mesecu. Na prvom mestu bih ovde izvodio pojačano dejstvo virusa-gripa, osetljivost respiratornog i stomačnog (2) dela - infekcije (9). Nervoza i napetost 7-2 i dalje će u ovom mesecu biti prisutna.

Obilnije kiše, potencijalne magle u noćnim periodima. Iznenadni (7) u vodi (2) okeanima (9) zemljotresi (7), problemi sa naftom i gasom (9).

Isto tako promene po pitanju poslovanja, možda najviše u indrustrijama kao što su kazina i avio komapanije, sekundarno i u medicini možemo da očekujemo u ovom mesecu itd. Na kraju mogu samo da dodam da mesec u broju 9 svakako će staviti fokus, kada zaista trebamo duboko da zaronimo u svoju unutrašnjost i istražimo svoje misli, osećanja i želje.

Sve ovo što sam vam sada napisao mogu da svrstam kroz simboliku broja 9 kao neki šlagort meseca novembra u kojem se trenutno svi mi nalazimo. Kao što i sama 9-ka simbolizuje jedan vid završetka, ovo je odličan mesec da na određene stvari stavite tačku ili jedonstavno samo da sumirate određene stvari.

Loše vreme, Kiša, Jesen, vetar
foto: Nenad Kostić

Ujedno novembar je mesec u kojem možemo sasvim sigurno da sagledamo celu tekuću godinu 7-ce koja priznaćete ni malo nije bila naivna i laka i kako smo sa početka godine pisali o potencijalnim aspektima, donela je je na globalnom nivou iznenadna i neočekivana dešavanja koja su gotovo sve nas zakačile kako na ovaj tako i na onaj način.

Novembar nam je u simbolu brojeva 7-2-9, dok nam nam je sam novembar u broju 9 (Neptun), koji predstavlja vreme završetka, introspekcije, duhovnog rasta, sanjarenja, idealizma, ali isto tako povezan je i sa lažima, manipulacijama, virusima, okeanima, politikom, relegijom, lekovima itd.

Od bitnih dešavanja u ovom mesecu, na planetarnom nebu, saturn u znaku riba nam od 04.11.2023. kreće direktno, što na kolektivnom nivou označava da je vreme da se preuzme odgovornost, da stvari uzmemo u svoje ruke, da još više budemo odgovorni i disciplinovani, da razmotrimo našu prošlost i da se oslobodimo tereta koji nosimo sa sobom.

Da sve ono što je negde bilo zakočeno, što nas je sputavalo, blokiralo ili ograničavalo sada polako odpustimo, jer nagrada u svakom slučaju svakom od nas na kraju sledi.

06:31

ULAZIMO U GODINU OSMICE KOJA ĆE BITI BOLJA, ALI NE ZA SVAKOGA! Numerolog otkriva ko će osetiti POBOLJŠANJE već od oktobra!

(Espreso/Srbija danas/Bojan Kljajić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.