ŠEF BEOGRADSKOG RESTORANA OTKRIO KAKO SE PRAVI NAJBOLJI SMUĐ: Ove SASTOJKE samo on zna, voda će se SLIVATI niz usta
Smuđ, Foto: Prinstcren/Youtube/ Recepti za svaki dan

OBRATITE PAŽNJU

ŠEF BEOGRADSKOG RESTORANA OTKRIO KAKO SE PRAVI NAJBOLJI SMUĐ: Ove SASTOJKE samo on zna, voda će se SLIVATI niz usta

U dobijenu masu laganim pokretima umešajte umućena belanca u vazdušast sneg.(Po želji u ovu masu možete da dodate začine koje volite).Prijatno

Objavljeno:

Sastojke za smuđ orli dao je šef kuhinje beogradskog restorana. Ako poštujete sledeće korake u pripremi bićete oduševljeni!

800 g filea smuđa

10 g majčine dušice

10 g ruzmarina

50 g maslaca

ulje za prženje

so i biber

Orli masa

pijaca, Ribarnica, riba, orada
foto: Tamara Trajković

2 jaja

100 g brašna

100 ml Staropramen piva

6 g praška za pecivo

So

Batat čips

400 g batat krompira

Ulje za prženje

So

Priprema

Odstranite kožu sa filea smuđa. Proverite prstom da li je slučajno ostala neka kost, pa je odstranite pincetom. Secite na trake.Premažite otopljenim maslacem sa sitno seckanim začunima. Pustite da odleži u marinadi minimum 60 minuta. Odvojite žumance i belance. Umutite žumanca sa pivom, brašnom, praškom za pecivo. Dodajte so. U dobijenu masu laganim pokretima umešajte umućena belanca u vazdušast sneg.(Po želji u ovu masu možete da dodate začine koje volite).Prijatno!

02:17

ROLAT OD MLEVENOG MESA I VITAMINSKA SALATA KAKVU NISTE PROBALI! Pogledajte recept za brzu i ukusnu pripremu

(Espreso/trpeza.alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.