VAKUUM KESE KAO SPAS: Pametno odložite SEZONSKU odeću i uštedite mesto u ormanu!
Ilustracija, Foto: Promo

promo

VAKUUM KESE KAO SPAS: Pametno odložite SEZONSKU odeću i uštedite mesto u ormanu!

Svi znamo koliko odeća iz tople sezone koja je iza nas može zauzeti dragocenog prostora u ormanima za ove druge, da ne kažemo stvari. Međutim, postoji sjajan trik koji će vam pomoći da efikasno organizujete svoje stvari i oslobodite prostor. Taj trik su vakuum kese – pogledajte ih OVDE.

Objavljeno:

Neviđena prednost ovih kesa je da vam omogućavaju da uštedite do čak 75% prostora u ormanima. To znači da ćete moći da se rešite gužve i napravite više mesta za sve svoje stvari. Ali to nije sve – vakuum kese takođe pružaju odličnu zaštitu protiv moljaca, vlage i neprijatnih mirisa, tako da možete bezbrižno skladištiti vašu odeću i u podrumu ukoliko nemate dovoljno mesta u ormanu.

Možda se pitate hoće li vaša odeća biti izgužvana kada je izvadite na proleće, ali odgovor je ohrabrujuć: odeća se izgužva minimalno nakon nekoliko meseci stajanja u vakuum kesama, tako da se ne morate brinuti zbog tog problema.

Ako želite iskoristiti ovu fantastičnu priliku, trenutno možete nabaviti paket od 8 vakuumskih kesa po posebnoj ceni OVDE i pozivom na 011/6 888 999. Paket uključuje 5 kesa dimenzija 60x80 i 3 kese dimenzija 80x110, pružajući vam raznolike opcije za pakovanje različitih komada odeće i ostalih predmeta poput posteljine, peškira, plišanih igračaka.

Promo
foto: Promo

Kako se koriste vakuum kese? To je veoma jednostavno:

  1. Stavite svoje stvari u kesu.
  2. Pažljivo zatvorite kesu na vrhu.
  3. Upotrebite usisivač tako da odstranite višak vazduha iz kese.
  4. Zatvorite otvor za usisivač poklopcem.

Ne propustite ovu priliku da organizujete svoj orman i uštedite dragoceni prostor. Nabavite svoj paket vakuumskih kesa dok je cena snižena OVDE i pozivom na 011/6 888 999, i osetite olakšanje.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.