OVE DVE STVARI NIKAD NE RADITE KAD STAVLJATE KONDOM: Mislite da "NIJE NIŠTA", a može se DESITI...
Ilustracija, Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

OVE DVE STVARI NIKAD NE RADITE KAD STAVLJATE KONDOM: Mislite da "NIJE NIŠTA", a može se DESITI...

Stručnjaci iz "Condoms UK" otkrili su najčešće greške prilikom stavljanja kondoma. Kako su upozorili, nikada ne koristite zube i oštre predmete.

Objavljeno:

Prezervativ je ključan za siguran intimni odnos. Sprečava prenosive infekcije i neželjene trudnoće. Ipak, postoje stvari koje mogu da doprinesu uzbuđenju, ali i da nanesu štetu. Zato, nikad ne zanemarujte sitnice koje mogu skupo da vas koštaju. Stručnjaci iz "Condoms UK" otkrili su najčešće greške prilikom stavljanja kondoma. Kako su upozorili, nikada ne koristite zube i oštre predmete.

Pogrešna veličina

Neodgovarajuća veličina kondoma može da uzrokuje probleme je pucanje ili može da sklizne, a to povećava rizik od polno prenosivih bolesti. Pravilno odabrana veličina je važna.

Čuvanje u novčaniku

Kondom
foto: Profimedia

Novčanici nisu prikladno mesto za čuvanje kondoma, jer ih pritisak i trenje mogu oštetiti, što može da dovede do manjka njegove efikasnosti.

Nošenje kondoma naopako

Pogrešno postavljen kondom može da poveća rizik od pucanja. Ako se to dogodi, bolje je koristiti novi kondom nego ga okretati na drugu stranu.

Ne koristite zube

Izbegavajte da koristite zube ili oštre predmete za otvaranje kondoma kako biste izbegli oštećenje. Krhkost ambalaže kondoma zahteva pažljivo rukovanje kako bi se sprečile rupe.

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.