ASTROLOG VLADIMIR O DEŠAVANJIMA U PRVOJ NEDELJI NOVEMBRA: Ozbiljne promene na vidiku - ovi znakovi su na UDARU
Vladimir Vlajić, Foto: Printscreen/Youtube/PrvaTV

astro savet

ASTROLOG VLADIMIR O DEŠAVANJIMA U PRVOJ NEDELJI NOVEMBRA: Ozbiljne promene na vidiku - ovi znakovi su na UDARU

Evo ko će, prema horoskopu u novembru da napreduje, ko i dalje muči iste muke

Objavljeno: 11:01h

Šta nam donosi prva nedelja novembra 2023. godine kada je astrologija u pitanju? Kome zvezde donose napredak na poslu, kome u ljubavi, a ko treba da povede računa o zdravlju?

Prema njegovim rečima, poslednji dani oktobra još uvek za sobom vuku određene nestabilne energije, ali se ide ka boljem.

"Ovnovi u znaku i podznaku bi trebalo da povedu računa o organima koji su vezani za karlicu, debelo crevo i ginekološki segment kod žena. Kada je u pitanju emotivni segment, ovo je nedelja u kome savetuje da ne bude impulsivnog i brzopletog ponašanja. Slobodni Ovnovi u ovoj nedelji flertuju i neko će se pojaviti u njihovom neposrednom okruženju. Definitivno će se i zaljubiti. Dobar period za ljubav. Trebalo bi da vode računa kada su u pitanju zakoni i zakonske forme.

Bikovi bi trebalo da povodu računa o imunitetu. U emotivnom segmentu zauzeti Bikovi imaju bolji odnos i bolju komunikaciju u ovoj nedelji. Kod slobodnih pojaviće se neko tokom vikenda, vrlo moguće neko mlađi ili mladolik. Ponedeljak, utorak i sreda napetiji kada je reč o poslu.

Horoskop
foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

Blizanci bi trebalo da vode računa o sinusima i srednjem uhu. Što se tiče emotivnog segmenta zauzete očekuje malo nervoze u ljubavnom odnosu sve do vikenda. Od vikenda stiže prijatno iznenađenje. Slobodni imaju mogućnost da upoznaju nekog putem Interneta, prijatelja ili u izlasku. Imaće dosta posla, one koji se bave privatnim biznisom očekuju nekakve kontrole, ali će uspešno prevazići sve prepreke.

Rakovi da vode računa o respiratornim organima i plućima. Kod zauzetih dolazi lakša nedelja, dolazi do kompromisa. Kod slobodnih dobar period, dosta flertovanja i mogućnost da upoznaju osobu iz drugog mesta ili na putovanju. Na poslu dosta gužve. Ključ je u prilagođavanju da bi stigli do cilja.

Kod Lavova kardiovaskularni segment problematičan. U emotivnom delu kod zauzetih, malo više će raditi i malo manje vremena će imati za parnera/partnerku. Kod slobodnih neko iz prošlosti može da zakuca na njihova vrata. Ova nedelja je više za kombinacije nego za vezu. U poslovnom segmentu očekuju ih dobri kontakti, dogovori i pregovori, naročito u sredu i četvrtak.

Horoskop
foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

Zauzete Device mogu da očekuju odvojenost od partnera, dok slobodne imaju prevelika očekivanja od potencijalnog partnera. Slobodne Device na meti više kandidata i imaće mogućnosti da biraju. U poslu malo nervoze i promena. Problematičan stomak. Kod Vaga mogući problemi sa ligamentima i zglobovima. Kod zauzetih Vaga mešanje drugih ljudi u njihov odnos. Slobodne Vage traže nove izazove. Na poslu stabilno.

Škropije su sklone ka prehladama. Izražen je aspekt ljubomore od strane partnera/partnerke što može u ovoj nedelji da kulminira. Na poslu nervoza zbog starih projekata. Upozorenje da vode računa o pravnom segmentu. Kod Strelčeva nedelje je 'obojena' nervozom, sve će raditi u gužvi. Zauzeti previše analiziraju, vraćaju se u prošlost. Savet je da se opuste i prepute. Slobodni neka se čuvaju intriga, tajnih veza. Na poslu da ne reaguju impulsivno.

Jarčevi bi trebalo da povedu računa o krvnom pritisku. Zauzeti imaće manjak zajedničkog vremena sa partnerom. Slobodni imaju mogućnost da upoznaju nekog na mestu zabave, čak dve osobe. Moguće je dvoumljenje. Vodolije da se paze povreda. U emotivnom segmentu kao da je svako na svoju stranu u odnosu. Slobodne Vodolije u četvrtak, petak i subotu imaće interesantnu komunikaciju koja će da ih odvede u vezu.

Ribe da obrate pažnju na respiratorne organe. Zauzete Ribe treba da se spuste na zemlju i da ozbiljnije i realnije porazgovaraju o ozbiljnim problemima. Mogući je dogovor. Slobodne se otvaraju prema novoj osobi. Poslovni segment je nepredvidiv i neizvestan", ispričao je astrolog Vladimir Vlajić.

Bonus video

06:01

OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU! Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.