ČENDLER JE OSTAVIO DŽULIJU ROBERTS ZBOG OVE FATALNE BRINETE: Zbog nje je hteo da OTERA SVE i ode PRED OLTAR
Metju Peri, Foto: Youtube/The Late Show with Stephen Colbert

NJU JE HTEO

ČENDLER JE OSTAVIO DŽULIJU ROBERTS ZBOG OVE FATALNE BRINETE: Zbog nje je hteo da OTERA SVE i ode PRED OLTAR

Evo ko su devojke Metju Perija

Objavljeno:

Metju Peri, koji je iznenada preminuo u 55. godini, važio je za poznatu ličnosti koja ne voli eksponiranje i priču o privatnom životu. Metju Peri je tokom karijere zvanično povezivan samo sa četiri poznate žene, i nikada se nije oženio.

Njegova prva veza sa kojom je javnost bila upoznata bila je sa Jasmin Blit, zvezdom serije "Čuvari plaže". Metju i Jasmin bili su zajedno tokom 1995. godine.

Potom je Čendler iz "Prijatelja" osvojio jednu od najpopularnijih holivudskih lepotica - bio je u vezi sa Džulijom Roberts tokom 1995. i 1996. godine.

U svojoj knjizi opisao je kako je muvao Džuliju, koja je gostovala u epizodi "Prijatelja".

- Rekla je da prihvata samo ako će biti u scenama sa mnom. Poslao sam joj tri buketa ruža, i napisao - jedino uzbudljivije od rada sa tobom je to što konačno imam izgovor da ti pošaljem cveće. Odgovorila je da će onda pristati samo ako uspem da joj objasnim kvantnu fiziku. Zamislite! Dopisujem se sa ženom zbog koje je karmin izmišljen, i još me tera da učim - opisao je tada Peri.

Džulija roberts
foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Veza, ipak, nije opstala a Peri je napisao da nije mogao da podnese pritisak romanse sa jednom od najpoznatijih žena sveta. Patio je zbog nesigurnosti i stalno mislio da će ga Džulija ostaviti. Zato je on ostavio nju.

Zatim je, bar koliko je javnost bila upoznata, usledilo čak deset godina a da se nije znalo sa kime je Metju Peri. Naredna veza bila je od 2006. do 2012. godine sa glumicom Lizi Kaplan.

- Naš raskid me i danas progoni. Da smo se venčali, sada bismo živeli zajedno, sa dvoje dece. Umesto toga, ja sedim sam u kući kao neka budala od 53 godine - napisao je u knjizi.

Metju Peri je pre tri godine uplovio u romansu sa menadžerkom u izdavaštvu, Moli Hurvic. Objavili su veridbu u novembru 2020, ali su naredne godine saopštili da više nisu zajedno.

Inače, Metju je u knjizi opisao i "akciju" koju je imao sa Kameron Dijaz, iako nikada nisu bili u vezi. Napisao je da su se "ljubakali u ostavi" i naveo da se nada da se glumica neće ljutiti što je to otkrio.

Bonus video: Aleksandra Prijovic pocetak koncerta Zetra

00:51

Aleksandra Prijovic pocetak koncerta Zetra

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.