SRPSKA MEDICINSKA SESTRA OBOLELA ZBOG OPASNE STVARI: Želela je da izgleda ATRAKTIVNIJE, pa joj se DESILO OVO
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/cocovic_katarina

jezivo

SRPSKA MEDICINSKA SESTRA OBOLELA ZBOG OPASNE STVARI: Želela je da izgleda ATRAKTIVNIJE, pa joj se DESILO OVO

Naša medicinka sestra obolela je od melanoma kože zbog prevelikog izlaganja suncu

Objavljeno: 10:52h

Katarina je u solarijum odlazila od svoje 18 godine. Tada, kaže, niko nije govorio o tome koliko je solarijum štetan, u trendu je bio preplanuo ten. Na leto je počinjala da se "prži" na suncu. Njena želja da pocrni dovela ju je do karcinoma kože - melanoma.

"Svakog proleća bih tako počela pripreme za leto, uz preporuku zaposlenih da je mnogo bezbolnije ići u solarijum, nego se direktno izlagati suncu. Moja greška je što sam ih slušala, pa sada plaćam jezivu cenu", ispričala je Katarina Čočović za Zdravlje.Kurir.rs. Kao medicinska sestra po obrazovanju, i sama je u to vreme radila u jednom kozmetičkom salonu.

Tako je, kako sa bolnom ironijom danas piše na svom Instagram nalogu, sebi "omogućila doživotnu terapiju jednom mesečno na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije". Katarina se, kako kaže, podvrgla neznanom broju hirurških operacija uz odstranjivanje pojedinih organa i postala invalidski penzioner u svojoj 32. godini.

Sve je počelo nakon prvog letovanja sa starijim sinom, koji je tada imao samo osam meseci.

"Neki čudan mladež primetila sam usred postojećih, više od stotinu njih, ali mi je tada bilo važnije da uživam na suncu sa suprugom i sinom", kaže Katarina.

"Proslavili smo sinovljev rođendan, pa sam tek onda otišla da mi lekari pogledaju taj čudni mladež. Preporuka je bila da se mladež skine, poslušala sam i bezbrižno otišla kući ne sluteći da agonija tek počinje… "

Tokom te agonije, bila je triput pod GAMA nožem, tri nedelje je svakog dana išla pod X nož. Kako ona objašnjava, X nož je linearni akcelerator koji koristi X zrake za promene u celom telu.

"Odlazeći u solarijum i izlažući se štetnim UV zracima u periodu od 11 do 16 sati, obezbedila sebi sam šestogodišnji `ful aranžman` zvani MALIGNI MELANOM - IV faza", kaže Katarina. Ona upozorava sve...

"Ukoliko vam je primamljiv ovaj aranžman, izvolite u solarijum, ali ja danas da mogu avansno bih odabrala `aranžman` BEO TEN i DEBELI HLAD, ali sam zakasnila za FRST MINUT ponudu", napisala je juče Katarina na svom Instagram profilu.

Bonus video: KADA SE NAĐU U TUNELIMA GAZE, NEMA TU BROJČANE PREDNOSTI! Miškeljin: Ceo pojas napravljen je tako da se BORI PROTIV OKUPACIJE

04:13

KADA SE NAĐU U TUNELIMA GAZE, NEMA TU BROJČANE PREDNOSTI! Miškeljin: Ceo pojas napravljen je tako da se BORI PROTIV OKUPACIJE

(Espreso/Lepa&Srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.