DOK SE PORAĐALA MUŽ JE VARAO: Ispovest zbog koje je ZANEMELA cela SRBIJA, NI BLAMA NI SRAMA
Ilustracija, Foto: Printscreen/TikTok/hortonlane

jezivo

DOK SE PORAĐALA MUŽ JE VARAO: Ispovest zbog koje je ZANEMELA cela SRBIJA, NI BLAMA NI SRAMA

Dok se porađala muž je varao

Objavljeno:

Pošto je njen suprug hteo da osnuju porodicu, ona je prihvatila predlog i ubrzo zatrudnela. Ali za vreme njene trudnoće desilo se nešto

Pošto je još za vreme trudnoće primetila da se njen muž ponaša čudno rešila je da ga upita u čemu je problem.

- Znala sam da me vara i suočila sam se sa tim - ispričala je žena, prenosi "Mirror.co.uk" i dodala da joj je tada rekao da je ona samo ljubomorna i nesigurna u sebe.

Međutim, kada se porodila i kada su dobili divnu ćerkicu, žena je primetila da se njen suprug potpuno promenio. Ponovo je pokušala da priča sa tim i tada joj je sve priznao.

Porođaj
foto: Profimedia

Imao je emotivnu aferu sa koleginicom sa posla još dok je ona bila u drugom stanju. Ali kada im se rodila devojčica, odlučio je da aferu podigne na drugi nivo. Navodno je spavao sa koleginicom samo zato što je ona imala dežak raskid i tražila je utehu.

Kada ga je pitala zašto je uopšte počeo da je vara odmah je dobila odgovor!

Varao ju je zato što ona nije provodila dovoljno vremena s njim - nije gledala televiziju s njim jer je bila umorna, a kada se rodila ćerkica ona je spavala između njih dvoje u krevetu pa nisu uspeli da se maze.

- Naša, zapravo moja ćerka zaslužuje bolje. Ne mogu da verujem da je ispao takav. On je hteo da ostanem trudna, a za vreme trudnoće me nije ni pipnuo jer mu je to bilo čudno. Preljuta sam i besna.

Bonus video: PULS SRBIJE 16.10.2023. 1. DEO

54:12

PULS SRBIJE 16.10.2023. 1. DEO

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.