ČOVEK KOJI VARA SVOJU ŽENU 11 GODINA OTKRIO SIGNALE KOJI UKAZUJU NA PREVARU: Jasni znakovi da muškarac IMA AFERU
Muž vara ženu, Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

oprezno

ČOVEK KOJI VARA SVOJU ŽENU 11 GODINA OTKRIO SIGNALE KOJI UKAZUJU NA PREVARU: Jasni znakovi da muškarac IMA AFERU

Žene, obratite pažnju na ponašanje svog muškarca dok ne bude prekasno

Objavljeno:

Britanac koji je varao suprugu više od 10 godina rešio je da za tamošnje medije progovori o pokazateljima koji mogu da pokažu ženama da njihov muškarac ima drugu. On je rešio da ostane anoniman, ali je zato rado obelodanio sedam signala koji ženama mogu da pokažu da nešto nije u redu. Ovaj 40-godišnjak je, inače, oženjen već 11 godina i ima troje dece, ali to ga nije sprečilo da tokom čitavog braka "švrlja" sa strane.

"Istina je da svi ostavimo poneki znak tu i tamo. Velike su šanse da će preljubnik ostaiti neki trag svoje afere, čak i ako je to slučajno", ističe on i tvrdi da postoje očigledni pokazatelji prevare kada žena želi da ih uoči i vidi.

Strasti
Strastifoto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

On tvrdi da žene mogu da utvrde da li ih muž vara uz pomoć sedam sledećih signala:

Pratite tehnološki trag

Ovaj preljubnik ističe da se muškarac sasvim sigurno dopisuje sa svojom ljubavnicom putem telefona ii laptopa, tako da je tu lako uhvatiti na delu. Kaže da ne morate čak ni da mu proveravate krišom poruke, dovoljno je da primetite kako je on odjednom postao previše zaštitnički nastrojen kada je reč o telefonu i računaru i retko ga koristi u vašem prisustvu.

Iznenada postaje radoholičar

"Trebalo bi da posumnjate na preljubu ako vaš muškarac odjednom sva iznenadna kašnjenja i izostanke pravda novim "radnim projektima". Naravno, važno je razmotriti širi kontekst. Da li zaista radi na važnom projektu? Da li je nedavno promenio posao, ima krizu na poslu ili je dbobio unapređenje? Iako je važno da ne prenagljujete sa zaključcima, posmatranje obrazaca ponašanja i traženje nedoslednosti mogu da vam pruže važne uvide", kaže on.

Smanjen seksualni nagon bez objašnjenja

Smanjenje želje za seksom kod muškarca je još jedan signal za zabrinutost. Naravno, i drugi faktori poput stresa, problema, zdravlja ili depresije mogu da utiču na intimu, pa ovo ne znači nužno da je muškarac neveran. Ali, ako promene u intimnim odnosima budu praćene drugim sumnjivim znacima, one mogu naslutiti preljubu.

Muškarac i žena
Muškarac i ženafoto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Zaboravlja važne datume

Ako zaboravlja datume kao što su vaš rođendan ili godišnjica, to može biti još jedna crvena zastavica da se distancira od vas i poklanja pažnju nekom drugom.

Gde odlazi novac?

Još jedan od alarma odnosi se na finansije, a dokazi o aferi često se mogu uočiti u izvodima sa kartice. Finansije su u svakom odnosu složene, ali ako primetite da odjednom ima manje novca ili ako imate uvid u njegovu karticu, ili koristite zajednčku i primetite neke neobične troškove, to bi mogla da bude crvena zastavica.

Nije dosledan u svojoj priči

Obratite pažnju na bele laži i nedoslednosti u bilo kojoj priči svog muža. Ako primetite da ima problema da se drži jedne verzije priče, često menja i dodaje detalje u njoj i postaje defanzivan kada ga suočite sa nepodudarnostima, možda se nešto više krije ispod svega toga, tvrdi ovaj preljubnik.

Iznenada postaje skrušen i često se izvinjava

Ako se vaš muškarac iznenada izvinjava za sve i svašta i postaje neobično pažljiv, te vas obasipa komplimentima i poklonima bez razloga, a ranije nije bio takav, to može da bude znak da vas je prevario i da se kaje za to. Ovakvo preterani pokazivanje naklonosti može da bude pokušaj da ublazi ličnu krivicu ili da vam ugasi sumnje koje su se možda javile.

Majke i sanajke

48:00

MAJKE-I-SNAJKE-SE05-EP06

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.