DOKTORKA SVE ŠOKIRALA TVRDNJOM O BRUSHALTERU: Kad budete videle šta radi vašem telu ODMAH ćete ga skinuti
Brushalter, Foto: Profimedia

sloboda

DOKTORKA SVE ŠOKIRALA TVRDNJOM O BRUSHALTERU: Kad budete videle šta radi vašem telu ODMAH ćete ga skinuti

Ukoliko ste razmišljali o tome da potpuno prestanete da nosite grudnjak, postoji nekoliko razloga zašto je ovo dobra ideja

Objavljeno:

U početku biste možda osećali neprijatnost ukoliko nemata grudnjak, ali bi se grudi vremenom navikle i zato nisu dovoljno jake da vam pruže osećaj podrške u ovom predelu.

Ukoliko razmišljate o tome ili jednostavno volite taj osećaj bez grudnjaka, evo kako se to odražava na vaše grudi prema rečima doktorke Lusi Sekon koja kaže da bi odustajanje od grudnjaka moglo da ima određene prednosti:

Grudi, Grudnjak, Brus, Brushalter
foto: Profimedia

Grudi postaju čvršće!

Žene koje dugo ne nose grudnjak, kažu da je njihovo iskustvo takvo da su one vremenom postale čvršće i zaobljenije.

Profesor univerziteta Džin Roulin sproveo je istraživanje sa 300 žena koje imaju različite navike nošenja grudnjaka. Rezultati su pokazali da nenošenje grudnjaka vremenom čini grudi čvršćim.

Doktorka Sekon upozorila je da bi na početku nakon što prestanete da nosite grudnjak, mogli osetiti napetost u predelju kičme, ali da će se to vremenom promeniti.

Kada radite vežbe preporučuje se nošenje sportskog grudnjaka.

BONUS VIDEO:MAJA MARINKOVIĆ SKINULA BRUSHALTER, SILIKONI SAMO ŠTO NE ISPADNU! Rijaliti učesnica snimkom RASPLAMSALA MAŠTU jačem polu!

00:09

MAJA MARINKOVIĆ SKINULA BRUSHALTER, SILIKONI SAMO ŠTO NE ISPADNU! Rijaliti učesnica snimkom RASPLAMSALA MAŠTU jačem polu!

(Espreso/srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.