NAJVEĆI LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023. GODINE: Spremite se za PRECIZNA predviđanja - sredina meseca je KLJUČNA
Ljubavni horoskop, Foto: Profimedia

ljubavni horoskop

NAJVEĆI LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023. GODINE: Spremite se za PRECIZNA predviđanja - sredina meseca je KLJUČNA

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za oktobar mesec

Objavljeno:

Mesečni horoskop za oktobar 2023. godine donosi lepe vesti za većinu znakova Zodijaka. Saznajte šta Venera donosi svakom znaku horoskopa na polju ljubavi!

OVAN

Oktobar mesec Ovnovima donosi priliku da konačno saznaju šta zaista žele. Prethodni period doneo je turbulentna dešavanja na polju ljubavi. Prošlost i sadašnjost su u isto vreme pomešale prste, emocije su bile uzburkane, a početak oktobra donosi novu energiju. Neke stvari postaju jasnije, pravite retrospektivu i donosite važnu odluku. Zauzeti će konačno srediti ljubavni segment, dok slobodni mogu da očekuju zanimljiva poznanstva krajem meseca.

Horoskop
foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

BIK

Ljubavni horoskop za oktobar 2023. godina vam donosi jake emocije! Uživaćete u lepim gestovima partnera, iznenađenjima i romantici. Sredinom meseca možete da očekujete ponudu za putovanje, zajedničke aktivnosti ili buduće planove. Spremni ste za viši korak i ne libite se da to i pokažete. Slobodni Bikovi bi trebalo da vode računa o "zabranjenim" aferama. Horoskop vas savetuje da se klonite zauzetih osoba, nećete moći da izbegnete problem. Budite mudri.

BLIZANCI

Monotonija, nedostatak strasti i nepoverenje. Zauzeti Blizanci do 15. oktobra pokreću drastičnu promenu. Toksičan odnos je najmanje što vam treba u ovom trenutku. Zvezde kažu da je velika verovatnoća da se status zauzetih pretvori u "solo". S druge strane, slobodni će uživati. Nova poznanstva, kontakti i puno druženja. Prijaće vam popularnost, a krajem meseca upoznajete misterioznu osobu sličnih interesovanja. Pružite priliku i budite otvoreni za komunikaciju.

RAK

Miran mesec bez velikih promena. Niste raspoloženi za avanture, partneru i vama prijaju odmor i vreme za sebe. Iskoristite ovaj period da razmislite o svemu onome što ste u prethodnom periodu razgovarali. "Lopta je spuštena", a to ste želeli. Slobodni Rakovi će od 15. oktobra 2023. godine uploviti u komunikaciju sa nekom osobom iz inostranstva. To može da bude putem društvenih mreža ili osobe iz poslovnog okruženja. Uživaćete!

LAV

Od 20. oktobra 2023. godine kreću zanimljiva dešavanja. Do tada nećete imati mnogo vremena da se bavite privatnim životom. Slučajan susret sa osobom iz prošlosti može opet da probudi emocije u vama. Ako niste ispali fer prema nekome u prethodnom periodu, ovo će biti idealna prilika da se iskupite. Horoskop vas savetuje da budete iskreni. Zauzete Lavove krajem meseca čekaju poteškoće, ali zajedničkim snagama sve prevazilaze. Ovo je period kada ćete se u svemu voditi isključivo svojom intuicijom.

Horoskop
foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

DEVICA

Početak meseca ide u vašu korist. Sve teče onako kako ste planirali, ali ste skloni preteranom razmišljanju i analiziranju. Potrudite se da prihvatite svoje mane, partner će vam skretati pažnju. Nema potrebe da tragate za lošem kada je sve oko vas pozitivno. Partner vam je posvećen u meri koju mu vreme dozvoljava. Slobodne Device uživaju u solo statusu. Ako niste u vezi, očekujte zanimljiva koketiranja. Jedan flert može da vam pomuti razum.

VAGA

Ljubavni horoskop za oktobar 2023. godine kaže da je ovo period u kom jačate odnos sa partnerom. Turbulentna dešavanja su iza vas, konačno sve dolazi na svoje. Ljubomorno čuvate vaš odnos i držite daleko od očiju javnosti. Ako ste u tajnoj vezi, krajem meseca možete da očekujete suprotno. Slobodne Vage će blistati! Očekujte mnogo udvarača, poziva i poruka, iznenađenja! Prijaće vam da budete u centru pažnje, krećite se što više možete.

ŠKORPIJA

Iz misli vam ne izbija osoba koja vam je nekada bila bliska. Koliko god se trudili da krenete napred, uporno se vraćate unazad. Sredinom meseca poželećete da stupite u kontakt sa njom, a horoskop vas savetuje da budete jasni. Kod zauzetih se javljaju problemi u komunikaciji. Razmislite da li ste previše surovi prema osobama suprotnog pola. Možda ostavljate pogrešan utisak i to samo zato što ste preopterećeni nekim drugim stvarima. Raspoloženje se popravlja početkom novembra.

STRELAC

Najlepši period ikada! Dragi Strelčevi, ako ste se nameračili da se "skrasite", uspećete! Javlja vam se želja za porodičnim životom, a oktobar 2023. godine je povoljan za takvu odluku. Ovo će biti najbolji mesec i slobodnima i zauzetima. Dok će slobodni da upoznaju osobu jako sličnu njima, zauzeti će doneti važne odluke o daljim koracima. Uživajte, prepustite se emocijama i gradite svoje snove. Ovo je vaš mesec!

Strelac
foto: Printscreen youtube

JARAC

Ovo je osetljiv period za vas po raznim aspektima. Moguće su emotivne blokade u odnosu sa partnerom. Prijaće vam dani izolacije ili emotivne distance, javiće se razne poteškoće. Savet je da skupite unutrašnju snagu i da imate puno strpljenja za promene koje dolaze. U skladu sa svojim temperamentom i emotivnim statusom, odgovorite na priliku koja vam se nudi. Čuvajte se ishitrenih reakcija i reči izgovorenih u afektu. Mogu puno da vas koštaju.

VODOLIJA

Početak oktobra kaže da ste skloni čestim promenama u raspoloženju i lagano gubite emotivnu kontrolu. Preuveličavate svoje emotivne potrebe i subjektivno ocenjujete partnerovo ponašanje. Budite iskreni, sredinom meseca vas očekuje ozbiljan razgovor kada će mnoge stvari izaći na videlo. Tajne radnje vam ne idu u korist. Ako ste slobodni, očekujte zanimljive kontakte i nova poznanstva. Neko će vas šarmirati i osvojiti harizmom!

RIBE

Ljubavni horoskop za oktobar 2023. godine kaže da je ovo period kada ste u mirnoj luci. Prija vam partner, želeće samo da vama bude dobro. Sve će teći onako kako ste planirali, organizujte zajedničke aktivnosti. Slobodni su spremni da daju novu šansu, ali ovakvu priliku dobijaju tek krajem meseca. Osoba iz poslovnog okruženja je bacila oko na vas. Dobro razmislite da li je pametno mešati posao i ljubav.

BONUS VIDEO:OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU! Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI

06:01

OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU! Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.