OVIH 5 ZNAKOVA HOROSKOPA SU NAJNEPOUZDANIJI KAO LJUDI: Bolje se oslonite na TRULU GRANU nego na njih
Horoskop, Foto: Andrei Bordeianu / Panthermedia / Profimedia

pazite se ovakvih

OVIH 5 ZNAKOVA HOROSKOPA SU NAJNEPOUZDANIJI KAO LJUDI: Bolje se oslonite na TRULU GRANU nego na njih

Astrologija je vrlo intrigantna oblast koja nam može pojasniti mnoge stvari u sopstvenom ali i tuđim životima

Objavljeno:

Naravno, sve ovo treba uzeti sa rezervom zato što na ponašanje pojedinih ljudi utuče mnogo faktora, pa čak i kad je neko isti horoskopski znak kao recimo vi ne znači da će na život gledati na isti način.

Pojedine pripadnike znakova Zodijaka nije loš glas nekad s pravom nekad ne, ali postoje neke karakteristike koje su prililno slične rođenim u određenom znaku. Tako postoje 5 znakova na koje nemojte računati, niti se na njih oslanjati ne zato što ne žele da budu uz vas već im je uvek nešto drugo preče.

Horoskop
foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

1. Blizanci – dvojna ličnost

Rođeni u ovom znaku po prirodi su nepouzdani. Ovaj znak inače simbolizuje dvostruku ili dvojnu prirodu, pa najčešće ni sami sa sobom ne znaju gde bi i šta radili. Poznati su po prilagodljivosti, duhovitosti i šarmu, ali i potpunoj nepredvidljivosti. Blizanci mogu naglo promeniti mišljenje ili planove, ostavljajući druge zbunjenim. Kako ih je jednom prilikom opisao jedan astrolog Blizanci jedno misle, drugo kažu a treće rade pa ajd se sad ti snađi u svemu tome.

2. Strelac – lutalica

Strelčevi su poznati po avanturističkom duhu i ljubavi prema slobodi. Iako ih ove osobine čine uzbudljivim saputnicima, njihova potraga za novitetom može dovesti do nepouzdane prirode. Strelčevi su skloni donošenju impulsivnih odluka, uključujući kršenje obećanja, a od obaveza beže glavom bez obzira.

3. Ribe – sanjari

Ribe su poznate po svojoj emotivnosti i empatičnoj prirodi. Međutim, njihovo sanjivo raspoloženje ponekad ih može učiniti nepouzdanim. Njihova živa mašta i osetljivost mogu ih navesti da izgube pojam o vremenu i obavezama, pa mogu da zalutaju s puta. Nije da neće oni da pomognu hoće i zaista to iskreno kažu, samo jednostavno zaborave na ono što su rekli.

4. Vodolija – vizionar

Vodolije često vide sebe kao vizionare. Njihovo nekonvencionalno razmišljanje i humanitarni ideali ih izdvajaju iz mase. Međutim, upravo ovaj idealizam ponekad ih može učiniti nepouzdanim, jer daju prednost svojim velikim vizijama nad svakodnevnim obavezama.

5. Ovan – tragač

Ovnovi su poznati po samopouzdanju i hrabroj prirodi. Iako je njihov hrabri stav vredan divljenja, on takođe može dovesti do impulsivnih odluka i određenog nivoa nepredvidljivosti. Mogu da preuzmu na sebe više nego što mogu da podnesu, što dovodi do nedovršenih projekata i obaveza, a o tome piše i portal Astrotok.

BONUS VIDEO:NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.