1 STVAR NAJBOLJE UKLANJA KAMENAC IZ SUDOPERE: Samo je UBACITE i gledajte kako sve NESTAJE
Sudopera, Foto: Printscreen/Instagram/ericamuellerhome

genijalno

1 STVAR NAJBOLJE UKLANJA KAMENAC IZ SUDOPERE: Samo je UBACITE i gledajte kako sve NESTAJE

Uklanjanje kamenca iz sudopere ćete postići najbolje sa aluminijumskom folijom jer sa njom će sve nestati

Objavljeno:

Ribanje sudopere više neće predstavljati problem ženama.

Kamenac, masnoća i prljavština će nestati čim isprobate nešto drugačije.

Odahnućete i nećete morati da se brinete kada budete čistili sledeći put.

Sudopera
foto: Printscreen/Tiktok/carolina.mccauley

Ova metoda je izvrsna i za čišćenje slavina, a toliko je jednostavna da ćete se čuditi kako vam to pre nije palo na pamet.

Kod ovog trika je najbolje to što ne nije potrebno koristiti skupe proizvode za čišćenje, jer većina već ima aluminijumsku foliju kod kuće u svojim fiokama. Sofi Luis Dar podelila je ovaj trik na Fejsbuku i napisala: ‘Samo sam htela da objavim ovaj mali trik koji mi je nedavno otkrio otac’.

– Topla voda, deterdžent za pranje sudova i aluminijumska folija. To je sve što vam je potrebno. Otkinite komad folije, zgužvajte je i počistite sve prljave površine. Nećete ništa ogrebati – objasnila je Sofi i dodala da je ova metoda izvrsna za čišćenje površina poput slavina, jer možete oblikovati foliju kako želite i doći do malih i uskih mesta.

– Zatim, nakon čišćenja samo stavite neko antibakterijsko sredstvo i to je to. Jednostavno i jeftino rešenje i nešto što svi već imaju kod kuće – tvrdi Sofi.

Sudopera
foto: Printscreen/TikTok/ katiebaker5413

Dok su pre čišćenja sudopera i podloga za sudove izgledali prljavo, nakon što ih je očistila folijom, površina je bila sjajna i skoro kao nova. Mnogi su bili impresionirani njenim trikom, pa su komentirali i podelili svoje stavove.

U jednom je komentaru pisalo: ‘Idem da isprobam ovo, došli su mi građevinari i napravili nered u sudoperi!’, a u drugom je pisalo da se ovaj trik može koristiti i za čišćenje drugih stvari: ‘To je dobro i za rđu i za dno tiganja’, piše The Sun.

(Espreso/Najžena/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.