Vitamin C serum: pogledajte zašto je to omiljeni sastojak protiv starenja!
Promo, Foto: Sergio Monti / Panthermedia / Profimedia

Promo

Vitamin C serum: pogledajte zašto je to omiljeni sastojak protiv starenja!

Bez obzira koliko ste posvećeni zdravoj ishrani i verujete da unosite dovoljno vitamina C tokom dana, vrlo je mala šansa da će išta ostati na koži.

Objavljeno:

Ako ste u toku sa najnovijim dostignućima u kozmetičkoj industriji, onda znate da je vitamin C jedan od najboljih sastojaka protiv starenja na tržištu – ključ za glatku, ujednačenu i blistavu kožu.

Bez obzira koliko ste posvećeni zdravoj ishrani i verujete da unosite dovoljno vitamina C tokom dana, vrlo je mala šansa da će išta ostati na koži. Stoga je serum najdirektniji način za postizanje mnogih blagodati ovog čudotvornog sastojka.

Promo
foto: Promo

SPREČAVA HIPERPIGMENTACIJU

Hiperpigmentacija, poput sunčanih pega, starosnih pega i melazme, javlja se kod prekomernog lučenja melanina u određenim delovima kože, a javlja se i na mestima na kojima ste imali akne. Pokazalo se da redovna primena vitamina C ubrzava izbleđivanje tamnih mrlja i ujednačava ten.

PODSTIČE KOLAGEN

Vitamin C podstiče proizvodnju kolagena i zato je najpoželjniji sastojak kozmetičke industrije. Kolagen je prirodni protein koji telo stvara samo, a odgovoran je za elastičnost i čvrstoću kože. Jednom kada nivo kolagena počne da opada, već imate sliku kako će vaša koža izgledati. Dobro je znati da proces gubitka kolagena započinje oko 25. godine, zato delujte na vreme.

BEZBEDAN ZA SVAKU VRSTU KOŽE

Vitamin C ima odličan sigurnosni profil. Većina žena ga primenjuje godinama bez razvoja neželjenih efekata. Pored toga, bezbedno je kombinovati ga sa ostalim sastojcima kao što su retinol, alfa hidroksi kiseline i SPF.

Promo
foto: Promo

Za mladalački izgled koji svi volimo, pored proizvodnje kolagena koji uklanja bore, Dr.Viton Vitamin-C serum daje vašoj koži prirodan sjaj i svežinu.

Po SNIŽENOJ CENI sada možete poručiti Vitamin-C serum jednim klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.