ZNATE LI KOJI GLUMAC JE NA OVOJ FOTOGRAFIJI? Danas je jedan od NAJMOĆNIJIH, svi PADNU U NESVEST kad čuju za GODINE
Glumac je danas jedan od najpoznatijih, Foto: Prinstcreen/Instagram/thehughjackman

paŽnja

ZNATE LI KOJI GLUMAC JE NA OVOJ FOTOGRAFIJI? Danas je jedan od NAJMOĆNIJIH, svi PADNU U NESVEST kad čuju za GODINE

. „Da mi je neko pokazao ovu sliku i rekao da pogodim ko je to, nikada ne bih pogodio da je to Hju Džekman“, jedan je od komentara. Mnogi su pohvalili njegov izgled i poželeli mu srećan rođendan

Objavljeno:

Slavni glumac Hju Džekman danas, 12. oktobra, slavi 55. rođendan. Hju je povodom svog rođendana na Instagramu objavio fotografiju iz tinejdžerskih dana. Imao sam možda 17 godina. Bio sam pomoćni trener u fudbalskom timu“, napisao je Džekman.

Na fotografiji Hju pravi grimasu i obučen je u odelo. Ispod fotografije skupila se gomila komentara. „Da mi je neko pokazao ovu sliku i rekao da pogodim ko je to, nikada ne bih pogodio da je to Hju Džekman“, jedan je od komentara. Mnogi su pohvalili njegov izgled i poželeli mu srećan rođendan.

Prvi rođendan nakon razvoda

Ovo je Hjuov prvi rođendan od razvoda. Naime, Džekman i njegova supruga Debora-Li objavili su prošlog meseca da se razvode posle 27 godina braka. Australijski par ima dvoje dece zajedno, Oskara (23) i Avu (18). Upoznali su se 1995. godine na snimanju australijske TV serije Corelli i vrlo brzo se zaljubili. Debora, tada etablirana glumica, i Hju, tada glumac u usponu, venčali su se manje od godinu dana kasnije.

Godinama ih je pratio glas jednog od najskladnijih holivudskih parova. Inače, Džekman je rođen u Sidneju, a roditelji su mu Englezi. Njegova majka ih je napustila kada je imao osam godina.

Hju Džekmen
foto: Profimedia

Ostao je sa ocem, računovođom i braćom i sestrama. Završio je srednju školu, a zatim diplomirao komunikologiju, ali je odlučio da se bavi glumom. U svetu glume je od 1994. godine. Njegove najpoznatije uloge su Logan, Volverine, Ks-Men...

00:35

Glumac Milan Marić se oglasio povodom otvaranja Firefly Studios

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.